Erdemli Çiçek Açtı

Erdemli Çiçek Açtı

 

Erdemli Belediyesi başta ilçe genelinde olmak üzere sahil, park ve yeşil alanlarda yaptığı çalışmalarla kente güzellik katıyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamasında; “Her alanda profesyonel ekiplerimiz ile mesai kaygısı olmadan gece gündüz çalışarak bu şehre ve bu şehrin insanına olan minnet borcumuzu ödemeye çalışıyor, yaşadığımız bu güzide kentin çehresini değiştirerek onu nakış nakış işliyoruz” diye konuştu.

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede bulunan park ve sahillerde onarım ve bakım çalışmalarına hız vererek park ve sahilleri yaz mevsiminin vazgeçilmezi olan akşam gezintilerine hazır hale getiriyor. Yaz hazırlığı kapsamında Sahil Bandı’nda ağaçların budama, sahillerdeki gül ve çiçeklerin ise bakımları titizlikle yapılırken, parklara gül ve çeşit çeşit çiçekler dikiliyor ve budama-gübreleme çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Şehrimize ve Vatandaşlarımıza Hak Ettiği Değeri Vermeye Gayret Ediyoruz

Çalışmaları yerinde inceleyen ve yapılan tüm hizmetlerin Erdemli’nin daha güzel ve estetik bir görünüme sahip olması adına yapıldığını beyan eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaz mevsiminin hissedilmeye başlanmasıyla çalışmaların hızlandırıldığını vurgulayarak, yapılan çalışmalarla birlikte parkların ve sahillerin vatandaşın içini açan görünüme kavuşacağını ifade etti. Erdemli’nin  hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi adına her türlü hizmeti yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Tollu, “Her alanda profesyonel ekiplerimiz ile mesai kaygısı olmadan gece gündüz çalışarak bu şehre ve bu şehrin insanına olan minnet borcumuzu ödemeye çalışıyor, yaşadığımız bu güzide kentin çehresini değiştirerek onu nakış nakış işliyoruz” diye konuştu. Parklara dikilen tüm gül, çiçek ve süs bitkilerinin belediyeye ait serada büyük bir titizlikle yetiştirildiğinin  altını çizen Başkan Tollu, “Her mevsimi bir başka güzel olan, Torosların cennet köşesi Akdeniz’in incisi Erdemlimizin tarihi ve doğasıyla başlı başına bir mozaik ve örneğine az rastlanır bir yapıya sahip olduğunun bilinciyle çalışıyor, şehrimize ve vatandaşlarımıza hak ettiği değeri vermeye gayret ediyoruz. Erdemli’nin yeşil alan mevcudunun artması konusuna ve kent estetiğine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda diktiğimiz bitkileri ve fidanları belediye tesislerimizde yetiştiriyoruz. Çelikleme, aşılama gibi işlemlerini belediye serasında yapıyoruz. Tüm bu yapılan işlemler teknik ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır. Her şey göze ve gönle hitap eden bir Erdemli için” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?