Erdemli’de Pandemi Sürecinde Ürettiler, Ülkeye Kazandırdılar

Erdemli’de Pandemi Sürecinde Ürettiler, Ülkeye Kazandırdılar

 

Pandemi sürecinde Erdemli Belediyesi üretiyor, ülkemiz kazanıyor.  Erdemli Belediyesi, kendi bünyesinde barındırdığı marangozhanede ürettiği ürünlerle, farkındalık oluşturuyor. Bir yandan normalleşme süreci hazırlıklarını iyi değerlendiren Erdemli Belediyesi, üretimlerine hız vererek kenti baştanbaşa yeniliyor.

Bu kapsamda 2009 yılından bu yana çalışma yürüten ve yıllardır ilçenin ihtiyaç duyduğun ürünleri kendi marifetinde vatandaşın kullanımına sunan ekipler, Dünya çapında yaşanan pandemi sürecinde de durmayarak Kontrollü Sosyal hayat dönemi için çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin birçok noktası için özel bank, ormancı masası, ilçedeki durakların tamamının yenilenmesi ve yeni duraklar ile süreç sonrası alanlara yerleştirilmek üzere üzere onlarca ürün usta ellerde şekil alıyor.

Piyasa Rayiçlerinin Altında Kaliteli Ürün

Erdemli’nin ihtiyaçlarını tespit ederek kamu kaynaklarını en verimli şekilde kullandıklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin eksikleri noktasında önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Bu hassasiyet içerisinde Belediye imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Başkan Mükerrem Tollu, “İlçe kalkınmasının en önemli faktörlerinden bir tanesi de üretim. Biz de Belediye olarak sadece Devletten aldığımız yardımlarla yetinmiyor, ‘Belediye olarak neyi yapabiliriz’ fikrinin üzerinde duruyoruz. Ve Erdemli Belediyesi olarak, birçok alanda çok ciddi manada üretimler yapmaktayız. Kendi kent mobilyalarımızı, kentte kullanacağımız mobilyalarımızın tamamını, kendimiz üretiyoruz. Yine kentimizin güzelleşmesi adına; fidanlarımızı, ağaçlarımızı, süs bitkilerimizi kendimiz üretiyoruz. Dolayısıyla bu manada hem piyasa rayiçlerinin altında hizmet üretmeye gayret ediyor hem de Erdemli gibi çok geniş coğrafyaya sahip bir bölgenin her metrekaresine en güzel, en kaliteli hizmeti Belediye marifetiyle getirmenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?