Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayından KaIktı! Seyirci İsyan Ediyor! Nedeni İse…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yayından KaIktı! Seyirci İsyan Ediyor! Nedeni İse…

ATV ekranlarında yayınlanan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26 Ekim tarihinde yeni sezonu ile yayına girmesi bekleniyordu. Bugün diziyi izlemek için TV karşısında olan seyirciler büyük şok yaşadı. Uzun zamandır merakla beklenen ve üzerine düşünülen dizi ekranlarda yoktu. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve  Ozan Akbaba’nın bulunduğu reytinglerden düşmeyen dizi fragman ile olay olmuştu. Yayınlanan fragmanı seyirciyi daha da meraklandırırken yeni bölümün yayına girmemesi, izleyici üzerinde olumsuz etkiler bıraktı.

Yayın Zamanı Ne Zaman?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV ekranlarında 26 Ekim tarihinde, yeni sezon ile yayınlanması bekleniyordu. Değişen yayın akışı ile yeni yayın tarihi bilinmezken, dizinin devam edip etmeyeceği konusunda bir açıklama henüz getirilmedi.

Fragmanı Rekor Kırmıştı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi uzun bir zaman sezon finali sebebi ile yayına ara vermişti. Youtube kanalında yayınlanan yeni fragman ile yürekleri ağızlarına gelen izleyiciler yeni bölümü heyecanla bekliyor. Normalde bugün başlayacak olan dizi, kanalda olmayınca herkes bu durumu sorgulamaya başladı. Dizi sevenlerini yıkan bu haber bir yandan da korkuttu. Akıllara  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bitti mi sorusunu getirdi. Alınan bazı bilgilere göre bunun cevabı verildi. Seyircilere ise korkutan haber verildi.

Dizi Devam Edecek Mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yayında olmama nedeni öğrenildi. Alınan bazı bilgilere göre Kanal ve yapımcıların arasında yaşanan bazı maddi sorunlar neden olduğu iddia edildi. Dizi tarafınca henüz bir cevap gelmese de önümüzdeki günlerde dizinin akıbeti ile ilgili bir açıklama yapılacaktır. Dizinin maddi sorunlar yaşaması seyirciyi korkuturken maddi imkanlar sağlanmazsa dizi yayın hayatına son mu verecek gibi soruları akıllara getirdi. Sosyal medyada bazı kullanıcılar bu duruma seyirciye yapılan saygısızlık olarak nitelendirse de dizinin bu durum ile ilgili sessiz kalıp yanıt vermemesi izleyicinin  hayal kırıklığına uğramasına neden oldu.  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 2.sezon bölümleri kanalın yapacağı açıklama ile yayınlanıp yayınlanmayacağı belli olacaktır. Merakta kalan izleyiciler dizi onay alır almaz yeni bölümleri izlemeye başlayacaklar.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?