ETERİK BEDENİMİZ

ETERİK BEDENİMİZ

 

Beden veya bedenimiz dendiğinde aklımıza ilk gelen şa görünen fiziksel beden olur oysa ki tüm bedenleri çevreleyen manyetik alan aura’nın katmanları (duygusal, zihinsel, eterik, astral) bedenlerimizin yanı sıra duygusal, fiziksel esnekliği etkileyen çakralar ve dışa görünen fiziksel bedenimiz mevcuttur.

Eterik, yani enerji bedeni şekil ve boyut olarak fiziksel bedene benzer, adeta fiziksel bedenin üzerine giyilmiş ve ona bire bir uyan tek elbise gibidir.

Sanskritçe bir kelime olan tekerlek ya da disk anlamına gelir, çarka benzemesi sebebiyle Çakra diye adlandırılan enerji merkezleri güçlü alanlardır. Tepe çakradan başlayarak kök çakrada biten yedi çakradan oluşmaktadır, gözle görülmeyip her birinin bedenimizde kihormon salgılayan bezlere karşılık geldiği ve bu bezlerin hormon üretimini uyardığı söylenmektedir. Bedenimizin birçok noktasında bulunurlar aura’nın üst katmanlarından gelen enerjileri bedene alma işlevi yaparlar, organizmanın enerji ihtiyacı tam olarak karşılanmışsa eterik beden aşırı enerjiyi çakralardan ve deri gözeneklerinden dışarıya verir, eterik bedenin temel işlevi fiziksel bedenin sağlıklı kalmasını sağlamak ve onu evrensel enerji alanı ile bağlantıda tutmaktır.

Sağlıklı bir insanda genişliği 5 ile 15 cm kadardır, fiziksel bedenin, yaşamsal yaratıcı enerjisini ve fiziksel duyularını şekillendiren güçler burada bulunur.

Hastalık, yorgunluk ve stres vs gibi durumlarda ise eterikbedenin genişliği azalır yani daralır, dolayısıyla olumsuzluklar sıralanır ve yaşamsal kalitenin düştüğü gözlemlenir.

Eterik beden, yaşam enerjisini ‘’MİDE’’ çakrası yoluyla güneşten ve “Kök” çakra yoluyla ise dünyadan alır, aldığı enerjileri saklayarak çakralar ve enerji kanalları ilefiziksel bedene akan sürekli akımları besler bu iki enerji şekli hücrelerdeki yaşam dengesini kurarlar.

Eterik beden yani (enerji bedenimiz) fiziksel organizmanın ihtiyacından fazla olan enerjiyi de çakralardan ve deri gözeneklerinden dışarı verir, gözeneklerden çıkan enerji akımı 5 ile 15 cm kadar uzakta durur ve aura’nın bir parçası olan eterik bedenin aurasını oluşturur bu enerji fiziksel bedenimizi bir kalkan gibi sararak hastalık yapıcı mikropların, zararlı maddelerin bedene girmesini engeller ve aynı zamanda çevreye sürekli yaşam enerjisi yayar, normalde elle tutulamayan ve gözle görülemeyen bu koruyucu kalkan, bedenlerimizin dış etkiler nedeni ile değil, içsel nedenler ile hastalandığını gösterir.

Eterik bedenin doğal ihtiyaçları ve doğal bütünlükle paralel olmayan bir yaşam tarzı, alışkanlıklar ile birlikte olumsuz duygu ve düşünceler yaşam gücümüzü harcayarak bedenimizdeki enerji bütünlüğünün kuvvetini ve yoğunluğunu azaltır, böylece zayıf aura ile birlikteeterik bedenden çıkan enerji akımları eğikleşir, gedikler ve çatlaklar oluşur, böylesi bir durumda ise yaşamsal enerji çatlaklardan dışarıya hissedilir şekilde sızabilir, hastalıklar fiziksel bedende henüz etkinlik sağlamadan, eterik bedendeki bu bozulmalar aura alan taramasıyla tespit edilip, tanımlanarak tedavi edilebilirler.

Eterik beden ve fiziksel beden, zihinsel bedenden kaynaklanan düşünce formlarına çok güçlü reaksiyonlar verirler, bu nedenle pozitif düşünce, sağlık üzerinde çok etkindir.

Eterik (enerji) bedenimiz bir başka işlevdeki yüksek enerji formları ile fiziksel bedenimiz arasında aracılık yapar, fiziksel duyularımızla aldığımız bilgileri astral ve zihinsel bedenlerimize iletir böylece yüksek enerji formlardan fiziksel bedenimize enerji ve bilgi aktarır.

Eterik beden zayıfladığında kişinin enerji ve bilgi iletimi bozularak, zihinsel ilgisizlik, dengesizlik oluşur bu sebeple olumsuzluklar baş gösterir sonucunda ise ne yazık ki yaşamsal kalite düşer.

Alan taraması yani, terapi yoluyla kişinin eterik bedeninebakılarak sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür.

Eterik (enerji) beden, fiziksel bedeni koruyucu bir tabaka gibi kuşatır ve zararlı maddelerin bedene girmesine izin vermez, eterik beden aynı zamanda dış dünyaya yaşam enerjisi saçar.

Eterik bedeni sağlıklı ve güçlü olan insanlara yaklaştığınızda sizde kendinizi olumlu ve pozitif hissedersiniz bu nedenle eterik bedeni sağlık bedeni olarak tanımlamak mümkündür.

Hastalıklar vücutta ortaya çıkmadan önce bu katmanda ortaya çıkarlar ve profesyonel anlamda uzman biri sadece eterik bedene bakarak kişinin sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olabilir.

Eterik bedeni zayıflamış biri hastalıklara davetiye çıkaran açık bir durumdadır dolayısıyla fark edilmez ise yaşamsal tehlike kaçınılmaz olacaktır.

Eterik bedenin önemli bir işlevi de yüksek enerji bedenleri ile fiziksel beden arasında aracılık yapmasıdır, bu sebeple eterik bedenin sağlığını kaybetmesi durumunda duygusal, zihinsel ve astral aura katmanları ile kişinin bağlantısının zayıflayacağı anlamına gelmektedir. Bu durum birçok psikolojik sorunun yanı sıra önemli kişilik bozuklukları, depresyon hatta (intihar) eğilimine varabilecek düzeyde hayati tehlike taşıyacaktır.

İnsanların yanı sıra hayvanların ve bitkilerinde eterik(enerji) bedenleri bulunmaktadır.

Organlarından birini kaybetmiş insanın eterik bedeni her zaman ’O’ organ varmış gibi görünür, doğruluğunudeneyimlemek için, aynı şekilde bir bitkinin yaprağını kesip Kirlian (elektromanyetik fotoğraf) makinesiyle resmi çekildiğinde sanki yaprak tammış gibi görünür, bu da eterik bedenin bir bütün olduğunu ve sonradan ortaya çıkan kayıplardan etkilenmediğini göstermektedir.

Eterik bedenin işlevini anlamak ve bu doğrultuda analiz ederek bedenimizin güçlenmesi için çalışmalar yapmaksağlık açısından çok önemlidir!

Sağlıklı bir yaşam için ‘’ETERİK BEDENİN’’ güçlü ve sağlıklı olması gerekmektedir, bunun şart olduğunu kabul etmek ise hayatınızın yaşamsal pusulası olacaktır.

Saygılarımla

‘’YAŞAMA DAİR HERŞEY’’

B. Yaşam Uzmanı/Uzman Eğitmen

Mercane Can

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?