Festival Voleybol heyecanı devam ediyor

Festival Voleybol heyecanı devam ediyor

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) iş birliğiyle Yenişehir BelediyesiCNR EXPO Fuar Merkezinde düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda MidiKızlar ve Küçük Erkekler kategorileri sona erdi. Kızlarda Vakıf Bank voleybol takımı erkekler de ise EsSpor şampiyonluğa ulaştı.Yenişehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl Mersin’de düzenlenen ve 160 takımla 4 bin 500 sporcununmücadele ettiği Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası heyecanı devam ediyor.

Festivalkapsamında geçtiğimiz hafta oynanan Yıldızlar kategorisi müsabakalarının ardından Midi Kızlar veKüçük Erkekler maçları da tamamlandı. Midi Kızlar kategorisinde Vakıf Bank birinci, Ankara AydınlıkGençlik Spor ikinci, Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi ise şampiyonada üçüncü oldu. KüçükErkekler kategorisinde ise Es Spor şampiyonluğa ulaşırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi ikinci, BursaGüner Karakaya Spor ise üçüncü sırada yer aldı. Şampiyon olan ve dereceye giren takımlar kupa vemadalyalarını aldı.
Türkiye Voleybol Federasyonunun fair-play “Adil Oyun Beyaz Kart” uygulamasında“Adil Oyun” davranışı gösteren dereceye giren takımların sporcularına ödülleri de takdim edildi.Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası09-16 Haziran tarihleri arasında oynanacak KüçükKızlar ve Midi Erkekler kategorisindeki maçlarla sona erecek.Başkan Özyiğit, “Binlerce sporcuyu Mersin’imizde ağırlıyoruz.”Dereceye giren sporcuları tebrik eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Festival Voleybolkentimizde düzenlenen en yüksek katılımlı spor organizasyonlarından biri oldu. Binlerce sporcuyuMersin’imizde ağırlıyoruz. Geleceğin yıldızları olacak sporcularımız bizlere harika maçlarizlettiriyorlar. Şampiyon olan ve dereceye giren takımları ve tüm katılımcıları kutluyorum.Hemşehrilerimizi, Yenişehir Belediyesi CNR Expo Fuar Merkezimizde 9 Haziran’da başlayacakmüsabakaları izlemeye bekliyoruz” dedi.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?