GÜLTAK, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ YAZ KAMPI İLE ÖDÜLLENDİRDİ

GÜLTAK, BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ YAZ KAMPI İLE ÖDÜLLENDİRDİ

* Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, geçen yaz olduğu gibi bu yaz mevsiminde de dezavantajlı durumdaki başarılı öğrencileri Silifke Kapızlı’da gerçekleşecek ücretsiz yaz kampıyla ödüllendirdi.

Mersin’de, göreve gelir gelmez sosyal projelere ağırlık veren; çocuklar, gençler ve kadınlar yararına kültürel ve sosyal etkinliklere imza atan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, seçimlerden önce çocuklara verdiği sözünün gereğini yerine getirmeye devam ediyor. Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan 30 kız öğrenci, Silifke’de bulunan Kapızlı Yaz Kampı’na uğurlandı.

Başkan Gültak; “Ailelerimizi de kampa yollayacağız”

Akdeniz Belediye binası önündeki uğurlama törenine Başkan Mustafa Gültak da katıldı, gençlerin sevincine, heyecan ve mutluluğuna ortak oldu. Akdeniz’in başarılı çocuklarını, geçen sene de Silifke kampına yolladıklarını hatırlatan Başkan Gültak, bu etkinliğin düzenlenmesinde destek sağlayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu’na teşekkür ederek, şöyle konuştu;

“Amacımız; Akdeniz’de yaşayan, sosyal ve ekonomik sıkıntı çeken ailelerimizin çocuklarını bir araya getirip eğlenmelerini ve dinlenmelerini sağlamak ve bir kardeşlik ortamı yaratmaktır. Bu gençlerimizin kimisi ders çalıştı, kimisi sınava girdi, kimisi tatile gidemedi. Kimisi sokağa bile çıkamadı. Bugün ilk ekibimizi kampa yolluyoruz. Hepsine iyi eğlenceler diliyorum. Eylül veya Ekim ayı içerisinde, mahallesinden hiç çıkmamış, 60 yaşını aşmış 200 ailemizi de inşallah Silifke kampına uğurlayacağız.”

Gençlerin ateşi ölçüldü, maske ve sosyal mesafe kuralına uyuldu

Başkan Gültak’ın konuşmasından sonra; Akdeniz’in farklı mahallelerinde yaşayan, 18-22 yaş aralığında kız öğrencilerin, öncelikle ateşleri ölçüldü. Ardından da maske takarak ve sosyal mesafe kuralına uyarak, otobüse binen öğrenciler, yaz kampına katılmak üzere Silifke’ye doğru hareket etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?