GÜNEŞ ENERJİSİ DEPOSUNDA HAYATA GÖZLERİNİ AÇAN YAVRU KEDİLER KURTARILDI

GÜNEŞ ENERJİSİ DEPOSUNDA HAYATA GÖZLERİNİ AÇAN YAVRU KEDİLER KURTARILDI

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYE EKİPLERİNDEN, YAVRU KEDİ KURTARMA OPERASYONU

İTFAİYE EKİPLERİ, GÜNEŞ ENERJİSİ DEPOSUNDAKİ 3 YAVRU KEDİYİ KURTARDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Erdemli İlçesi Tömük Mahallesi’nde yazlık bir sitede güneş enerjisinin boş deposunda doğum yapan anne kedinin yavrularını kurtardı.

Site sakinlerinin ihbarı üzerine adrese ulaşan itfaiye ekipleri, güneş enerjisinin deposunda hayata gözlerini açan 3 yavru kediyi, başarılı bir operasyonla kurtardı. Anne ve kurtarılan 3 yavru kedinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Erdemli İlçesi Tömük Mahallesi’nde yazlık bir sitede güneş enerjisinin boş deposunda doğum yapan anne kedinin yavrularını kurtararak sahiplerine teslim etti.

İtfaiye ekipleri, güneş enerjisinin deposunda hayata gözlerini açan 3 kedi yavrusunu başarılı bir operasyonla bulundukları yerden çıkardı. Anne ve kurtarılan yavru kedilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

15 katlı binanın çatısında doğum yaptı

Muhtarlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Erdemli Şube Müdürlüğü’nde görev yapan itfaiye ekipleri, site sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçti. 15 katlı binanın çatısında yer alan güneş enerjisinin boş deposunda doğum yapan anne kedinin yavrularını bulunduğu yerden çıkaramaması ve site sakinlerinin yavru kedileri fark etmesi üzerine gelen ihbarın ardından adrese ulaşan itfaiye ekipleri, başarılı bir operasyonla kedileri depodan çıkardı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında depoda olan anne kedi, atlayarak çıktı. Ardından ekipler, kurtarma aparatı ile yavru kedileri depodan tek tek çıkardı. Daha yeni doğmuş olduğu anlaşılan yavru kediler, sitenin 15. katında oturan sahiplerine teslim edildi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?