Gürkan Baba’nın “Yaktın mı?” adlı Single Şarkısı ve Klib’i Bugün Çıkıyor

Gürkan Baba’nın “Yaktın mı?” adlı Single Şarkısı ve Klib’i Bugün Çıkıyor

Mersin’in Yetiştirdiği Özel Seslerinden Biri Olan Gürkan Baba’nın “Yaktın mı?” adlı Single Şarkısı ve Klip’i Bugün saat 19:00’da  Müzik kanallarında ve Sosyal medya Platformlarında Yerini Alacak.
Söz müzik Selman Yılmaz ‘a ait olan yaktın mı isimli eser , Gürkan Baba’nın adından DFM yapım şirketinden çıkıcak.
DFM Yapımın Sahibi Eyüp Dirlik Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden ve yapımcılarından ve kendisi ünlü yönetmen Gazanfer Dirlik’in oğlu.
Albümü Çıkacak Olan Gürkan Baba ile Yaptığımız Röportajda çok heyecanlı olduğunu 2. single Çalışması ile sevenlerinin Karşısına Çıktığı için çok mutlu olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam ettti;

Öncelikle İnsanlık Olarak Zorlu Bir Süreçten Geçiyoruz, Sanatçılar ve Sahne Emekçileri Olarak Alınan Önlemlerinde Bizleri İnsanları Korumaya Yönelik Olduğunun Farkındayız, Ancak Bu Süreçte En Fazla Mağduriyet Yaşayan Sektörlerden Biri Müzik Sektörü En Kısa Zamanda Bu Hastalıktan İnsanlığın Ve Milletimizin Kurtulmasını Diliyorum.

“7 senedir İstanbuldayım ,İlk single Çalışmam “Asla Sevemem” Çok Değerli Ablam Seda Sayan’ın ve Değerli Abim Erkan Çelikin Söz ve Müziği Büyük Desteği İle Yaptığım bir şarkı idi. Sonra hiç şarkı yapmadım gerek sektördeki zayıflık gerek Kendi Tarzıma Uygun Şarkı bulamadığımdan  dolayı Ama pandemi sürecinde biraz moral olsun ve yaza hazırlık şarkısı olsun diye akıllardan çıkmayacak bi şarkı hazırladık.
Şarkımız ehil ellerden geçti ve ünlü sazlar çalıyor çok önemli bir ekiple yoğun emekle çalıştık.Aranjör Coşkun Kıvılcım ,Bağlama Enes Yolcu, Ney kavala Enes Çekin, Mix mastering Özer Yener, Gitar Soydan Şenyaylar Türkiye’nin en önemli Ekiplerinin birinin Elinden çıkıyor şarkımız, Başta DFM Yapım ve sahibi Eyüp Dirlik olmak üzere tüm ekibe  sonsuz teşekkür ediyorum.
MERSİN GERÇEK HABER Ekibi Olarak Bu Zorlu Süreçte Sanatçıları ve Müzik Emekçilerini Unutmayıp Sesimizi Duyurduğunuz Teşekkür Ediyorum” Diyerek Sözlerini Tamamladı.
İstanbul’da  Çekilen Klip Şimdiden Sevilen Sanatçı Gürkan Baba’nın Sevenleri Ve Hayranları Tarafından Merak Ediliyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?