HAYDİ MERSİN TAKIMINA SAHİP ÇIK “ÇBK Mersin Yenişehir – Lointek Gernia”

HAYDİ MERSİN TAKIMINA SAHİP ÇIK “ÇBK Mersin Yenişehir – Lointek Gernia”

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda (EuroCup Women) grup mücadelelerinde 6’da 6 yapan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, son 32 turunda İspanya temsilcisi Lointek Gernika ile eşleşen ve ilk maçı hakem triosunun skandal yönetimi sonuçu 83-59 skor ile 24 sayı farkla yenilen ÇBK Yenişehir Belediyesi evinde rövanş maçına çıkıyor.

 

İlk maçta hakem rezaleti ve seyirci baskisiyla 24 sayı fark ile  yenilen temsilcimiz İspanyanın gernika takimini icerde 25 sayıyla yenmesi ve turu geçmesi için bütün Mersin çarşamba günü tek yürek Edip Burhan Kapalı Spor Salonunda olacak.

Turnuvada C grubunda mücadele eden Çukurova Basketbol; Belarus ekibi Horizont Minsk’i 55-78 ve 78-48, Polonya temsilcileri AZS UMCS Lublin’i 98-75 ve 60-72, Enea Gorzow’u ise 106-62 ve 68-75 mağlup ederek, 6 maçta 6 galibiyetle lider olarak bir üst tura çıkmayı başaran, rakiplerine rahatlıkla 25 sayı ve üstü farklar atarak yenen temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesinin en büyük avantajı ve destekçisi evinde ateşli seyircisi olacak.

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi -Gernika rövanş maçı 22 Aralık Çarşamba günü Saat 18:30 oynanacak. Haydi Mersin Takımına Sahip Çık…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?