Herşey ‘Yemyeşil Erdemli’ İçin

Herşey ‘Yemyeşil Erdemli’ İçin

Erdemli’de Park-Bahçeler ekipleri aralıksız çalışıyor

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaç budama ve çim biçme çalışması başlatıldı. İlçenin park ve bahçelerinde bulunan ağaç ve bitkilere budama çalışmaları yapılırken, diğer taraftan da çim biçme ve havalandırma işlemlerinin özenle gerçekleştirildiği kaydedildi.

 

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, park bakım ve revize çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor. Bahar çalışmaları kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için hummalı bir çalışma başlatan ekipler, ilçe merkezindeki park, bahçe, refüj ve sahil bandında çim biçme-havalandırma ve ağaç budama hizmetlerini özenle gerçekleştiriyor. Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ağır geçen kış şartlarının ardından çocuk oyun grupları, parklar, kamelyalar, bank ve masalarda da onarım çalışmalarının başlatılacağı kaydedildi.

 

‘Yemyeşil Bir Erdemli’ İçin…

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Erdemli’nin yeşil olması ve yeşil kalması için çaba harcadıklarını beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Belediyemizin sorumluluğundaki sahil bantlarında ve tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım, budama ve çim biçme hizmetlerini özenle gerçekleştiriyor. Erdemli, yeşille mavinin el ele verip insanlığı selamlayan bir şehir olmaya devam edecektir” dedi. Erdemli’nin bulunduğu coğrafi konum olarak çok şanslı olduğunu sözlerine ekleyen Tollu, “Bize düşen bu güzelliği insanların hizmetine en iyi şekilde sunmaktır. Allah’ın izni ile biz görevde olduğumuz müddetçe Erdemli’nin yeşili de, mavisi de, torosların kar beyazı da insanlığı kendisine hayran bırakmaya devam edecektir” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?