Hizmet Erdemli’de Vatandaşın Ayağına Seriliyor

Hizmet Erdemli’de Vatandaşın Ayağına Seriliyor

Hizmet maratonu mola vermiyor

Erdemli’de hizmette sınır yok

-Akdeniz Mahallesi’nde Yollar Tamamlanıyor

71 mahallenin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, hizmetleriyle Akdeniz Mahallesi’nde de imzasını atmaya devam ediyor. Muhtarlarla sürekli koordinasyon içinde olan ve mahalledeki eksiklikleri tespit eden Erdemli Belediyesi ihtiyaç duyulan hizmetleri hızlı ve kaliteli şekilde ilgili yerlere ulaştırırken, Erdemli Belediyesi’nin müdahalesi sayesinde büyük bir değişim yaşayan Akdeniz Mahallesi’nde, vatandaşlar yeni yollarına kavuşuyor.

 

Akdeniz Mahallesi’nde asfaltlama, ara sokakların yol yapım ve onarımı ve bakımı Erdemli Belediyesi ile ezber bozuyor. Yorulmayan ekibi ve 7/24 mesaide olan çalışkan kadrosu ile uzun yıllardan bu yana çözümsüz kalmış sorunların tamamına neşter vuran Erdemli Belediyesi, Akdeniz Mahallesi’nde vatandaşların talepleri doğrultusunda asfalt temel hazırlığı-sıkıştırma ve yollarının yapımı için çalışmalarını sürdürdüklerini en kısa zamanda ön hazırlıkların tamamlanarak asfaltlanacağı müjdesini verdi.

 

Hiçbir Mahallemizi Bir Diğerinden Ayırmıyoruz

Göreve geldiği günden bu yana her alanda eşit hizmet ilkesiyle hayata geçirdiği projelerle ilçenin ufkunu açan belde ve köylerde yaptığı hizmetlerle ilklere imza atan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada; “Misyonumuz gereği vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sağlamaya çalışıyoruz. Her zaman ifade ediyoruz; hizmette önceliğimiz her zaman yoldur. Yol olmadan hiçbir hizmetin sağlıklı bir şekilde yapılması mümkün değildir” vurgusu yaptı. Akdeniz Mahallesi’nde asfaltlama öncesi hazırlıkların hızla sürdüğünü kaydeden Başkan Tollu, “Her zaman söylediğimiz gibi; 2014 yılında yürürlüğe giren bütünşehir yasasıyla mahalleye dönüşen hiçbir beldemizi bir diğerinden ayırmıyoruz ve söylediğimiz gibi her yere hizmet üretmeye çalışıyoruz. Beldelerden dönüşen mahallelerimiz ile merkezdeki mahallelerimize eşit ve maksimum hizmet verme gayretindeyiz. Kamunun kaynaklarını asla heba etmiyoruz. Yaptığımız hizmetlerin vatandaşın istekleri ile örtüşüp örtüşmediğine bakıyoruz. Koordineli bir şekilde Erdemlimizin ne eksiği varsa onu çözmeye çalışıyoruz. Belediyemiz misyonlu, vizyonlu, planlı ve programlı çalışıyor” diye konuştu.

 

Vatandaşlardan Başkan Tollu’ya Teşekkür

Asfalt-yol çalışmalarıyla vatandaşlardan olumlu yorumlar alan Erdemli Belediyesi, Akdeniz Mahallesi’nde yoğun bir çalışma programına imza atarken, yol çalışması ile ilgili vatandaşların da gönlünü kazandı. Vatandaşlar isteklerine anında yanıt veren ve yollarının asfaltlanması için girişim başlatan başkan Tollu’ya teşekkür ederek çalışmalarının devamını diledi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?