HUZUREVLERİ DE KORONAVİRÜS’E KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

HUZUREVLERİ DE KORONAVİRÜS’E KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

BÜYÜKŞEHİR, DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR, ANAMUR’DAN TARSUS’A TÜM İLÇELERDEN GELEN DEZENFEKSİYON MALZEME TALEPLERİNİ KARŞILIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs’e (COVID-19) karşı başlattığı dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, virüse karşı risk grubunda bulunan yaşlıların misafir edildiği huzurevlerini de sterilizasyon çalışmaları kapsamında periyodik oylarak dezenfekte ediyor.

Gün içinde çok sayıda vatandaşın kullandığı toplu taşıma araçları, ibadethane, okul, muhtarlık, huzurevi, dernek ile çok sayıda yurttaşın bulunduğu mekanlar, Büyükşehir ekipleri tarafından sıkı dezenfeksiyon çalışmalarıyla sterilize edilirken, Tarsus’dan Anamur’a tüm ilçelerden gelen dezenfeksiyon malzeme talepleri de hızla karşılanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çin’in Wuhan kentinde Aralık ayında ortaya çıkan ve binlerce kişiye etki ederek ölümcül sonuçlar doğuran Koronavirüs’e (COVID-19)  karşı halk sağlığını korumak adına başlattığı dezenfeksiyon işlemlerine devam ediyor. Türkiye’de Koronavirüs’ün pozitif çıktığı vakaların görülmesiyle birlikte toplu olarak kullanılan yerler, Büyükşehir ekipleri tarafından sıkı dezenfeksiyon çalışmalarıyla hem sterilize ediliyor hem de denetleniyor.

Dezenfeksiyon çalışmalarına periyodik olarak devam eden Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Dairesi Başkanlığı ekipleri, virüse karşı risk grubunda bulunan yaşlıların misafir edildiği huzurevlerini sterilizasyon çalışmaları kapsamında dezenfekte ediyor.

Toplu taşıma araçları, ibadethane, okul, muhtarlık, huzurevi, dernek gibi çok sayıda yurttaşın bulunduğu mekanlar, Büyükşehir ekipleri tarafından sıkı dezenfeksiyon çalışmalarıyla sterilize edilirken, ilçelerden gelen dezenfeksiyon talepleri de hızla karşılanıyor. 3’er kişiden oluşan iki ekibin biri Akdeniz ve Toroslar, diğeri Yenişehir ve Mezitli bölgesinden gelen talepleri yerine getiriyor.

Huzur evlerinde sterilizasyon çalışmaları devam ediyor

Dünya Sağlık Örgütü’nün dünya çapında salgın ilan ettiği Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin büyük çoğunluğunu yaş almışlar oluşturuyor. Risk altında bulunan yaşlıları virüs tehdidine karşı korumak amacıyla Büyükşehir ekipleri, huzurevlerinde dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiriliyor. Huzurevi sakinlerinin temas ettiği her noktayı titizlikle temizleyen ekipler, çalışmalarına rutin olarak devam ediyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?