İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit’ten Kurban Bayramı Mesajı

İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit’ten Kurban Bayramı Mesajı

Bayram günleri Millet olarak bizleri birbirimize bağlayan, birlikte yaşamanın sevinç ve mutluluğunu yaşadığımız müstesna zamanlardır. Bayram vesilesiyle, aile olmanın önemini idrak etmek, yakınlarımızı ziyaret etmek, komşularımızın hal ve hatırını sormak, fakr-u zaruret içerisinde yaşayan insanlara el uzatmak ve yardım etmek Millet olma bilincimizi kuvvetlendirmektedir.
Bayram günleri aynı zamanda dargınların barıştığı, birbirini hiç tanımayanların selamlaştığı günler olması münasebetiyle de kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olmaktadır.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu bayramda bazı örf ve geleneklerimizden fedakârlıkta bulunmamız gerektiğini unutmayalım. Gelecekteki bayramlara sağlık ve mutluluk içerisinde erişebilmek için salgınla mücadelede temel kurallar olan maske, sosyal mesafe ve el temizliğine riayet edelim. Bu sevinçli günlerimizin hüzne dönüşmesine izin vermeyelim.

Bu vesileyle, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm Mersinli Hemşerilerimizin ve Futbol Camiasının Kurban Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyor. Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Yüce dinimizin bizlere en güzel hediyelerinden biri olan Kurban Bayramına ulaşmanın emsalsiz huzur ve sevincini yaşıyoruz. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun…

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?