İÇEL İDMAN YURDU FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU AKGÜN LÜLÜ’DEN YENİ YIL MESAJI

İÇEL İDMAN YURDU FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU AKGÜN LÜLÜ’DEN YENİ YIL MESAJI

Sadece ülkemiz için değil, insanlık adına çok zor bir yılı geride bırakıyoruz. 2019 yılının aralık ayında ortaya çıkan ve hayatın her alanında kendisini hissettiren pandemi, uzun yıllardır insanlığın tecrübe etmediği bir dönem yaşattı ve yaşatmaya devam ediyor.

Bilim insanlarının karşılığı olamayacak çabaları ve insanlığın yaşama arzusu ile bu salgının son bulacağına yürekten inanıyorum.

Bu şartlar altında ülke olarak da önemli bir sınav vermekteyiz. Ekonomik ve sosyal olarak tecrübesini daha önce yaşamadığımız şu günlerde, tüm çabamızla bu zor süreci hasarsız bir şekilde atlatmayı hedefliyoruz.

Tüm bu olumsuzlukların ortasında yeşeren dayanışma duygusu hepimize gurur verdi. Taraftarı, yönetimi, sporcusu ve camiası ile bir bütün olduktan sonra, Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olan İDMANYURDUMUZU durduracak bir güç yoktur. Bu bilincin bizlere verdiği güven her şeyin üstündedir.

2021 yılının taraftarımızla tekrar buluştuğumuz, sportif olarak hedeflerimize ulaştığımız bir yıl olacağına yürekten inanıyoruz.

Ülkemize ve insanlığa; sağlığın, başarının, huzurun ve umudun eksik olmadığı günlerle dolu yeni bir yıl dilerim.

İçel İdman Yurdu Futbol Şube Sorumlusu

AKGÜN LÜLÜ

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?