İçel İdman Yurdu Hem Sahada Hem Masa’da Mağlup 5-0!!!

İçel İdman Yurdu Hem Sahada Hem Masa’da Mağlup 5-0!!!

reklam"

İçel İdman Yurdu’nun, Esenler Erokspor ile oynayacağı karşılaşma önce kar engeline takıldı. Karşılaşmanın oynanacağı Esenler Erokspor Stadyumu’nda hummalı kar küreme çalışmaları sürüyorken hakem maçı erteledi.

İçel İdman Yurdulu Futbolcular saatlerce soğuk soyunma odasında bekledi.Sahada yapılan çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit açıklama yaptı. Yiğit, İstanbul’da takımın soyunma odasında soğukta beklediğini söyledi. Yiğit’in yaptığı açıklama şöyle: “Esenler Erokspor maçı için takımımız statta hazır. Saat 12.00 itibariyle takımımızın ısınmaya çıkması gerekiyor ama stad uygun değil. Takımımız soyunma odasında soğukta bekliyor. Esenler Erokspor sıcak tesislerinde maç saatini bekliyor. Ayrıca maçtan 1 saat önce girilmesi zorunlu olan esame listesinin de süresi geçti. Bakalım nasıl olacak?”dedi.

Hakem maçı ertelemişken bişeler oldu ve bir anda maç oynanacak k denilmeye başladı! Maç Saati Geçeli 3 saat olmuş Ev sahibi tesiste sıcacık odalarında beklerken İdman Yurdu Futbolcuları soğuktan donmuş 5 saat aç bi şekilde maçı beklemiş bir şekilde maça çıkmak zorunda kaldı.

Maçın sonuçu çok önemlide degil bu olanlardan sonra tabiki mağlup oldu.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?