İÇEL İDMANYURDU BASIN SÖZCÜSÜ HALİM YİĞİTTEN AÇIKLAMA

İÇEL İDMANYURDU BASIN SÖZCÜSÜ HALİM YİĞİTTEN AÇIKLAMA

Merhaba Değerli Basın Emekçisi Arkadaşlarım;
Mersin İdman Yurdu ruhuyla çıktığımız yolda bu sezon 3.lige yükselen takımımız; sözkonusu ligde tecrübesi olmamasına rağmen ligin ilk yarısında liderin 1 puan gerisinde 35 puan alarak başarılı bir performans sergilemiştir.

Kötü başladığımız ve şanssızlıklarla dolu ligin ikinci yarısında aldığımız kötü sonuçlar ve son saniyelerde yediğimiz gollerin getirdiği puan kayıpları neticesinde ligin zirvesinden
uzaklaşmış olup, çok arzuladığımız direk şampiyonluk hedefimizi de zora sokmuş olmanın üzüntüsü, ama play-off elemeleriyle de olsa şampiyonluk coşkusunu güzel Mersin’imize yaşatma hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.

İçel İdman Yurdu Spor Kulübü olarak verdiğimiz ve bundan sonraki süreçte daha fazla vermemiz gereken mücadelemize haber, paylaşım ve yorumlarınızla sağladığınız inkar edilemez katkı nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum.

Malumunuz; kulübün bulunduğu lig, basınımızın da statü, itibar ve saygınlığı açısından çok büyük bir öneme sahiptir. “Şampiyonluk basınımızın da şampiyonluğudur” gerçeğini takdir edersiniz. Siz değerli basın emekçilerimize karşı sorumluluğumuzun bilinciyle beraberce ve coşkuyla şampiyonluk sevincini yaşayacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu süreçte takımımızın moral ve motivasyonunu hep birlikte en üst seviyeye taşımak, kentte takımımıza ilgiyi desteği arttırmak çok büyük önem arz etmektedir. Takımımızın galibiyeti haber ve paylaşımlarımızla kentte sevinç ve coşkuya çevirmek yerine, bir futbolcumuzun maç içerisinde yaptığı bir hareket üzerinden eleştirmenin hiç birimize faydası olmayacağı gibi samimiyetimizi de sorgular dereceye indirgemiş olacaktır maalesef.

Hedefimize ulaşma noktasında sağlayacağınız katkılardan dolayı hepinize şimdiden teşekkür eder, şampiyonluk sevinç ve çoşkusunu hep birlikte yaşayacağımız o mutlu günlerin inancı ve umuduyla selam, sevgi ve saygılarımı sunar, işlerinizde başarılar dilerim.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?