Borsanın twitter hesabından yaptığı açıklamada ki tutarsızlıklar bir yana borsa CEO’su Faruk Fatih Özer’in sosyal medya hesaplarını kapatarak sırra kadem basması ve hiçbir açıklama yapmaması yatırımcılar da “ikinci çiftlik bank” vakası yorumlarına neden oldu.

Paylaşımlarından konuyu yakından takip ettiği ve bu konuda mağdur müvekkilleri olduğu anlaşılan Av. Oğuz Evren Kılıç Thodex olayındaki son durum ile ilgili bilgi vererek yatırımcılara ne yapmaları gerektiğini konusunda yol gösterdi.

Kılıç, bugün akşam saatlerinde Thodex isimli kripto para borsasının sâhibi olan Koineks A.Ş. şirketi yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve yurt dışına çıkış yasağı ile şirket hesaplarına el koyma talep ettiklerini belirtti.

Kısa bir süre önce paylaşımda bulunan Kılıç, şirket CEO’su Faruk Fatih Özer’in dün itibariyle İstanbul Havalimanı’ndan yurt dışına çıkış yaptığını tespit ettiklerini ifade etti.

İlgililer kaçmadan önlem alınmadığı için sürecin daha zorlu geçeceğini ifade eden avukat, mağdurlara sabır dileyerek şunları aktardı.