Kabine bugün toplanıyor! Gözler kritik saate çevrildi

Kabine bugün toplanıyor! Gözler kritik saate çevrildi

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün toplanıyor. Ana gündem maddesi koronavirüsle mücadele olan toplantıda asgari ücret, EYT ve 3600 ek gösterge konuları da görüşülecek. Toplantı sonrasında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuoyuyla paylaşacak.

Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Beştepe’de gerçekleşecek toplantı saat 15.00’te başlayacak.

KORONAVİRÜS ANA GÜNDEM MADDESİ

Koronavirüs ile mücadele toplantıdaki ana gündem maddesi olacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu tavsiye kararlarını Kabine ile paylaşacak. Bakan Koca, yerli aşı çalışmalarında gelinen son noktaya ilişkin de Kabineyi bilgilendirecek.

SURİYE’YE OPERASYON OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye’ye yönelik olası operasyon açıklaması sonrası sahadaki son durum gözden geçirilecek. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde devam eden operasyonlara ilişkin kapsamlı bir sunum yapacak.

ASGARİ ÜCRET, 3600 EK GÖSTERGE VE EYT

Aralık ayında yapılması planlanan 2022 asgari ücret zam pazarlıkları öncesinde konunun Kabine gündemine alınması bekleniyor. Toplantıda Erdoğan ile bakanların asgari ücret, EYT, 3600 ek gösterge konusunu masaya yatıracak ve alınan görüşler doğrultusunda yol haritası belirlenecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

Toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alınan kararları kamuoyuyla paylaşması bekleniyor.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?