Mersin 33 Futbol Kulübü Tarih Yazdı

Mersin 33 Futbol Kulübü Tarih Yazdı

Mersin  Süper Amatör ligde 2’nci durumda olan Erdemli Belediyespor’ u ağırlayan Mersin 33 Futbol Kulübü 1-0’lık skor ile maçı kazanarak grubu lider bitirmeyi garantiledi. 17 maçta  12 galibiyet 3 beraberlik alarak 39 puan toplayan mavi beyazlı ekip en yakın rakibine 3 puan fark atarak play-off oynamayı garatiledi.

Sezona dezavantajlı olarak başlayan Mersin 33 Futbol kulübü kısıtlı kadro ile büyük bir mücadele verdi. Sezon boyu 14 kişilik kadrosu ile büyük bir başarıya imza attı ve sezonun bitimine 1 hafta kala play-off oynamaya hak kazandı.

Mersin 33 Futbol Kulübü’ne beraberliğin yettiği  maçı kazanarak başarısının tesadüf olmadığını, sezon boyu şans verilmemesine rağmen, hatta hiçbir kurum ve kuruluştan destek almamasına rağmen ligi lider bitirmeyi ve bir başarı hikayesi yazmayı başardı.

Mersinli İş İnsanı Murat Group Ticaret Limited Şirketinin Sahihi  Akgün Lülü’nün Başkanlığını yaptığı Mersin 33 Futbol Kulübü kendi öz kaynakları ile Ligin 17. haftasında Erdemli Belediyespor’u yenerek Bölgesel Amatör Lige çıkma yolunda büyük bir adım attı.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?