MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HAYRANLARINI HAYKO CEPKİN’LE BULUŞTURDU

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, HAYRANLARINI HAYKO CEPKİN’LE BULUŞTURDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi, binlerce genci Hayko Cepkin konserinde bir araya getirdi. Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kültür ve sanat etkinliklerini artırmaya devam ediyor.Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde Hayko Cepkin sevilen şarkılarını seslendirirken, kendisini izlemeye gelen her yaştan binlerce seyirci unutulmaz bir akşam yaşadı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gençlere ve onların sevdiği sanatçılara verdiği önem ve destek, dün akşam Arpaçbahşiş sahilinde bir kez daha sahnedeydi.Büyükşehir Belediyesi’nin yaz sezonu ile birlikte kentin her köşesinde gerçekleştirdiği konserler dizisinde, bu kez sahneyi Hayko Cepkin aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü Bengi İspir Özdülger ile Erdemli KoordinatörüVedat Uzunbağ’ın da hazır bulunduğu konserde binlerce Hayko Cepkin hayranı, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli’ye bağlı Arpaçbahşiş sahilinde düzenlenen konserde bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ve performansıyla hayran bırakan ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını muhteşem sahne şovlarıyla birleştirerek, kendisini dinlemeye gelenlerin beğenisini kazandı. Sanatçının şarkılarına, konser alanını dolduran gençler de zaman zaman eşlik etti.

Konser sonunda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, sanata ve sanatçıya verdiği destek ile kültürel etkinliklere önem vermesinden dolayı teşekkür eden Hayko Cepkin, Şu anda en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri deşarj olmak. Umarım deşarj olmuşsunuzdur. Yaşanan bu kadar sıkıntının içerisinde umarım biraz, 1-2 saat de olsa kafanızı dağıtabilmişizdir. Bu güzel ortamın yaşanmasına katkı sunan ve bizi sizlerle buluşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e sonsuz teşekkürlerdedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?