MERSİN BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİNİN AKDENİZ’DEKİ MESAİSİ SÜRÜYOR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİNİN AKDENİZ’DEKİ MESAİSİ SÜRÜYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi sınırları içerisindeki 138. Cadde üzerindeki yol ve kaldırımları yeniliyor. Tırmıl Sanayi Sitesi’nin de bulunduğu bölge olan 138. Cadde’de altyapı, üstyapı, kaldırım ve çevre düzenlemeleriyle kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler, Sanayi Sitesi bölgesindeki yolu, ağır tonajlı taşıtların geçişine dayanıklı hale getiriyor. Ekipler, yaklaşık 2,5 kilometrelik yolda 2. kat sıcak asfalt serim aşamasına geçti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kenti sorunsuz ve konforlu yol ağına kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi 138. Cadde’de altyapı ve üstyapı çalışması yürüten ekipler çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Ekiplerin Akdeniz mesaisi sürüyor

Ekipler, kentin dört bir tarafında yenileme planına alınan bölgelerde yol ve asfalt çalışmaları yürütürken, ihtiyaca göre kaldırım yapım çalışmaları da gerçekleştiriyor. Çilek Mahallesi sınırları içerisindeki 138. Cadde’de bir süredir çalışma yapan ekipler, cadde üzerindeki yol ve kaldırımları yeniliyor.

Çevresinde lojistik depolama ve transfer merkezleri ile Tırmıl Sanayi Sitesi’nin de bulunduğu bölge olan 138. Cadde’de yapılan çalışmalarda daha önce binder seviyesinde asfalt serimi yapan ve tamamlayan ekipler, yaklaşık 2,5 kilometre uzunluğundaki yolda aşınma seviyesinde 2. kat sıcak asfalt serim aşamasına geçti. 138. Cadde’de altyapı, üstyapı, kaldırım ve çevre düzenlemeleriyle kapsamlı bir çalışma yürüten ekipler, Sanayi Sitesi bölgesindeki yolu ağır tonajlı taşıtların geçişine dayanıklı hale getiriyor.

Ayrıca Özgürlük Mahallesi 139. Cadde’de de yol, asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayan Büyükşehir ekipleri, yaklaşık 1,5 kilometre uzunluğundaki yolu yeniliyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, kaldırım çalışmalarını Turgut Özal Bulvarı’na kadar uzatarak tamamladı. Binder seviyesinde asfalt serim faaliyetlerini bitiren ekipler, aşınma seviyesinde asfalt çalışmalarını ilerleyen günlerde tamamlayacak.

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?