MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN 4. ÇEVRE YOLU’NDA SON DOKUNUŞLAR

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN 4. ÇEVRE YOLU’NDA SON DOKUNUŞLAR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 4. Çevre Yolu çalışmalarına hız verdi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, ilk etapta 34. Cadde ile Vali Hüseyin Aksoy Caddesi (36. Cadde) arasını kapsayan toplam 4 kilometrelik yolda son dokunuşları yapıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi, 4. Çevre Yolu çalışmalarını sürdürürken, 34. Cadde ile Vali Hüseyin Aksoy Caddesi (36. Cadde) arasını kapsayan toplam 4 kilometrelik yolda son dokunuşları gerçekleştiriyor.

17. Cadde’nin batısı 34, doğusu ise 36. Cadde’ye bağlandı

2020 yılı sonunda 4. Çevre Yolu çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediyesi, kente kesintisiz yeni bir güzergah kazandırıyor. İlk etapta 1700 metre uzunluğundaki mevcut 17. Cadde’yi iyileştiren ekipler, caddenin doğu ve batı istikametinde ise toplam 1550 metre uzunluğunda yeni yol açtı. Batıda 32. ile Nevit Kodallı Caddesi (26. Cadde) arasında 950, doğuda ise İsmet İnönü Bulvarı ile Vali Hüseyin Aksoy Caddesi (36. Cadde) arasında 600 metrelik yol açma çalışması gerçekleştiren ekipler, 34. ve 32. Caddeler arasında yer alan güzergahta da çalışma yürüttü.

4 kilometrelik yolda kesintisiz ulaşım için son dokunuşlar yapılıyor

Mersin’e yeni kazandırılacak 4. Çevre Yolu, vatandaşlara geniş, konforlu ve kesintisiz bir güzergahta rahat bir ulaşım imkanı sağlayacak. Doğuda Vali Hüseyin Aksoy Caddesi’nden (36. Cadde) başlayıp 4. Çevre Yolu’nun batı istikametine doğru seyredecek bir araç, kesintisiz bir şekilde 34. Cadde’ye varabilecek. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin ilk etap çalışmalarında son dokunuşlarını yaptığı 4 kilometrelik yolda, ilerleyen günlerde Park ve Bahçeler Dairesi ile Ulaşım Dairesi de çalışmalara başlayacak.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?