MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN DÖRT DÖRTLÜK 4. ÇEVRE YOLU

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN DÖRT DÖRTLÜK 4. ÇEVRE YOLU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 4. Çevre Yoluçalışmalarıkapsamında 1550 metre yol açma ve 4 bin 150 metre yol yenileme çalışması tamamlandı. Başkan Seçer, 4. Çevre Yolu’nu 27 Eylül’de vatandaşların hizmetine açtıklarını belirterek, “Mersin’in bugüne kadar yapılmış en geniş caddesini konuşuyoruz ifadelerine yer vermişti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin 4. Çevre Yolu (17. Cadde) çalışmalarıkapsamında,Vali Hüseyin Aksoy Caddesiİsmet İnönü Bulvarı arasındaki kısım ile 32. Cadde-Nevit Kodallı Caddesi arasındaki 1550metre yol açma ve 4 bin 150 metre yol yenileme çalışması tamamlandı.

4. Çevre Yolu ile vatandaşlara geniş, konforlu ve kesintisiz bir ulaşım imkânı

Kente kazandırılan 4. Çevre Yolu ile vatandaşlara geniş, konforlu ve kesintisiz bir güzergâhta rahat bir ulaşım imkânı sağlanıyor. Doğuda Vali Hüseyin Aksoy Caddesi’nden (36. Cadde) başlayıp 4. Çevre Yolu’nun batı istikametine doğru seyredecek bir araç, kesintisiz bir şekilde 34. Cadde’ye varabiliyor.

Başkan Seçer: “Mersin’in bugüne kadar yapılmış en geniş caddesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 4. Çevre Yolu’nu 27 Eylül’de trafiğe açtıklarını belirterek, 4 bin 150 metre orada yol yenileme çalışmasını bitirdik. Vali Hüseyin Aksoy Caddesi, İsmet İnönü Bulvarı arasındaki kısım ile 32. Cadde’ye Nevit Kodallı Caddeleri arasında 1550 metre yol açma çalışmasını da tamamlamış olduk. Bize maliyeti sadece buranın 27 milyon lira. Mersin’in bugüne kadar yapılmış en geniş caddesini konuşuyoruz ve bisiklet yollarına sahip. Aynı şekilde 3. Çevreyolu için de yapım çalışmalarını başlatıyoruz. Muazzam geniş bir yol haline gelecek” ifadelerine yer vermişti.

20 bin metrekare kaldırım ve 30 bin ton sıcak asfalt imalatı yapıldı

Vali Hüseyin Aksoy Caddesi, Yenişehir Mimar Sinan Caddesiarasındaki toplam 5 bin 700 metre bölünmüş yol, bisiklet yolu ve yaya yolu olarak planlanan çalışmanın 1550 metresinde yeni yol açma, 4 bin 150 metresinde yol yenileme ve bisiklet yolu çalışmaları tamamlanarak yol trafiğe açıldı.Çalışmalar kapsamında, menfez, toprakarme ve betonarme duvar ile 20 bin metrekare kaldırım imalatı, 30 bin ton sıcak asfalt imalatı yapıldı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?