MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN GÖÇMEN KATLI KAVŞAK PROJESİ HAZIRLIK

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN GÖÇMEN KATLI KAVŞAK PROJESİ HAZIRLIK

Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına başlayacağı “Göçmen Katlı Kavşak Projesi”nin hazırlık çalışmaları kapsamındaki alt yapı deplase faaliyetleri devam ediyor. MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağmur suyu ile içme suyu deplasesi çalışmaları kapsamında yol trafiğe kapatıldı. Trafik akışı alternatif güzergâhlardan sağlanmaya başladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafik yoğunluğunu azaltacak çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanacak olan “Göçmen Katlı Kavşak Projesi”nin alt yapı deplase işi için devam eden çalışmalar kapsamında yol trafiğe kapatıldı.

Trafik akışı alternatif güzergâhlardan sağlanıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yağmur suyu ile içme suyu deplasesi çalışmaları hızla devam ediyor.Yenişehir ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı’nda yapılacak katlı kavşak projesi öncesi deplase çalışmaları sonucunda trafik akışı alternatif güzergâhlar üzerinden sağlanmaya başladı.

Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı’nın 38. Cadde ile NevitKodallı Kavşağı arası trafiğe kapatıldı. Göçmen Kavşağı’nda yapılacak olan deplase çalışmaları nedeniyle 3 Kasım’dan itibaren trafiğin 10-12 gün boyunca kapalı olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşların mağdur olmaması için trafik akışı yeni oluşturulan bağlantı yollarından sağlanmaya başladı.

Alternatif güzergâhlar ise şöyle:

Doğu geliş için vatandaşlar, Okan Merzeci Bulvarı’ndan 38. Cadde Kuzey’e doğru gidip, halk arasında 2,5 Çevre Yolu olarak bilinen kavşağa girip, orada Batı istikametine doğru Nevit Kodallı Kavşağı’ndan Güney’e inip tekrar Okan Merzeci Buvarı’na katılabilecek.

Batı geliş için ise vatandaşlar, Okan Merzeci Bulvarı istikametinden ister sağa dönüp GMK Bulvarı’nı, ister sola dönüp 2,5 Çevre Yolu’nu kullanabilecek. Vatandaşlar, ayrıcatrafiğe açık olan Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı GöçmenKavşağı Kuzey-Güney istikametini kullanabilecek.

MESKİ, bölgelere modern içme suyu ve yağmur suyu hatları kazandırıyor

Göçmen Kavşağı’na yapılacak olan katlı kavşak dolayısıyla MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından 26. Cadde, Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ve Eğriçam Mahallesi’ni kapsayacak deplase çalışmalarına devam ediliyor. Çalışma kapsamındayeni yapılacak katlı kavşağın geçeceği yolun altında bulunan yağmur suyu ve içme suyu hatları yenilenerek taşınıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla söz konusu bölgelere modern içme suyu ve yağmur suyu hatları kazandırılmış olacak.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?