MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN SAGOPA KAJMER KONSERİ 19 MAYIS’A DAMGA VURDU

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN SAGOPA KAJMER KONSERİ 19 MAYIS’A DAMGA VURDU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği konserlerde rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer de sahne aldı. Sagopa ile Mersinliler unutamayacakları bir 19 Mayıs coşkusu yaşadı. Gençlerle birlikte Sagopa’yı dinleyen Başkan Seçer, “Sizlerin duygularına, isyanlarına, özlemlerine, sevgilerine tercüman oluyor”dedi. Seçer, “Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edeceğiz. Mersinimiz, Türkiyemiz daha güçlü olacak. Bayramınız kutlu olsun” diye seslendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlediği konserlerde rap müziğin sevilen ismi Sagopa Kajmer Mersinlilerle buluştu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi için Samsun’a çıktığı ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs’ın 103’üncü yıl coşkusunda sevilen rap sanatçısı Sagopa Kajmer, Mersinlilere unutulmayacak bir bayram coşkusu yaşattı. Gençlerle birlikte Sagopa’yı dinleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edeceğiz” dedi.

Mersin’de Sagopa şarkıları yankılandı

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen konseri alanı dolduran binlerce vatandaş ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ve CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz da dinledi. Sagopa Kajmer konseri öncesinde Kozmos ve Güneş sahne aldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger’in Güneş’e çiçek takdiminin ardından coşkulu kalabalıktan “Sago” sesleri yükseldi.

Rap müziğin sevilen sanatçısı Sagopa Kajmer’in sahneye çıkmasına dakikalar kala alandaki gençler 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek ellerindeki bayrakları dalgalandırdı.  Gençlerin alkışlarıyla sahneye çıkan Sagopa, “366. Gün”, “Ateşten Gömlek” ve “Baytar” gibi sevilen şarkılarını Mersinliler için seslendirdi. Sanatçının “Galiba”yı söylemeye başladığı sırada ise şarkıya eşlik eden kalabalığın sesi alanda yankılandı.

“Sizlerin duygularına, isyanlarına, özlemlerine tercüman oluyor”

Başkan Seçer, coşkulu alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak gençlere seslendi ve “Sagopa coşturuyor sizi bakıyorum. Her şey yolunda mı?” diye sordu. Gençler hep bir ağızdan“Evet” yanıtını verdi. Başkan Seçer bu yanıt üzerine, “Sizlerin duygularına tercüman oluyor, isyanlarına, taleplerine, özlemlerine, sevgilerine, her şeyinize tercüman oluyor” diyerek, “Onun için mi seviyorsunuz?” diye sordu. Coşkulu kalabalıktan yine“Evet” sesleri yükseldi. Başkan Seçer, “O zaman çok büyük bir alkış” diyerek Sagopa Kajmer’i alkışlattı ve Sagopa, Başkan Seçer’e teşekkür etti.

“Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edeceğiz”

Kendisi ile birlikte konseri dinlemeye gelen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ve CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz’ı sahneye davet eden Başkan Seçer, “Bugün 19 Mayıs. Ulu Önder Atatürk’ü anıyoruz. Sizlerin bayramı. Atatürk ülkeyi gençlere emanet etti. Bizler de sizlere emanet edeceğiz. Mersinimiz daha güçlü olacak. Türkiyemiz daha güçlü olacak. Bayramınız kutlu olsun” dedi. Seçer, Sagopa Kajmer’e hediyesini takdim ettikten sonra sanatçıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. O sırada gökyüzü havai fişeklerle aydınlandı.

“Sagopa’nın şarkıları o kadar güzel ki ruhumuzu, gençliği yansıtıyor”

Konser coşkusuna ortak olan gençlerden Behiye Kaçmaz,“Sagopa Kajmer’in konseri için geldik, Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz. Bayağı eğleniyoruz” derken, gençlerden Tuğçe Gül de “Şu an Sagopa Konseri’ndeyiz ve çok eğleniyoruz. Saat 15.00’ten, 16.00’dan beri burada bekliyoruz. Sagopa’nın şarkıları o kadar güzel ki ruhumuzu, gençliği yansıtıyor” ifadelerine yer verdi.

Gençlerden Onur Gül, ortamın enerjisinin oldukça yüksek olduğunu vurgulayarak, “Biz burada olmaktan çok mutluyuz. Ben 10 yaşından beri Sagopa’yı dinliyorum ve fazlasıyla hayranıyım” dedi. Murat Büyükkaya ise “Özellikle ‘Galiba’ şarkısını sevgilime adayacağım. Başkanıma bize bu güzel konseri yaşattığı için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?