MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘YILDIZLARIN ALTINDA KONSERİ’NE MERSİNLİLERDEN YOĞUN İLGİ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘YILDIZLARIN ALTINDA KONSERİ’NE MERSİNLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yıldızların Altında Konseri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Parkı içerisindeki Amfi Tiyatro’da Türk Müziği Orkestrası tarafından söylenen birbirinden güzel Türk Sanat ve Türk Halk Müziği parçalarını Mersinliler hep bir ağızdan söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından ‘Yıldızların Altında Konseri’ düzenlendi. Konserde Mersinliler keyifli bir akşam yaşadı.

Atatürk Parkı içerisindeki Amfi Tiyatro’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası tarafından gerçekleştirilen konsere Mersinliler yoğun ilgi gösterdi. Türk Sanat ve Türk Halk Müziğinin birbirinden güzel parçaları yıldızların altında hep bir ağızdan söylendi. Konser sonunda Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Koordinatörü ve Opera Sanatçısı Bengi İspir Özdülger, tüm orkestra üyelerini tebrik ederek, şef İlker Bozkurt’a çiçek verdi.

Konserde; Şehnaz Longa, Benim Gönlüm Sarhoştur Yıldızların Altında, Edremit’in Gelini, Bugün Dost Yaralanmış, Nar Tanem, Bir Anadan Dünyaya Gelen Yolcu, Artık Bu Solan Bahçede Bülbüllere Yer Yok, Bin Derdim Var İdi Bin Daha Oldu, Yalancı Yârim, Kınıfır, Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim, Sen Tabipsin Saramazsın Yaramı, Agora Meyhanesi, Kendim Ettim Kendim Buldum, Çay Elinden Öteye, Muhabbet Bağına Girdim gibi birbirinden güzel eserler seslendirildi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?