Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i  ASKF Başkanı Mithat Ertaş’ı ziyaret etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ASKF Başkanı Mithat Ertaş’ı ziyaret etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, 03-09 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek “Amatör Spor Haftası” öncesi, Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş’ı ziyaret etti.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Amatör Spor Haftası” kapsamında yapılacak olan etkinlerle ilgili Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş’ı ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Amatör ruhun sporun temel alt yapısı olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, 2013 yılından itibaren amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesini sağlamak amacıyla düzenlediği “Amatör Spor Haftası” etkinliklerimizi bu yıl 3-9 Ekim tarihlerinde Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte gerçekleştireceğiz. Yapacağımız etkinliklerle alakalı Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş’ı ziyaret ederek karşılıklı istişarelerde bulunduk. İnanıyorum ki bu yıl Amatör Spor Haftası Mersin’de çok farklı etkinliklerle kutlanacak. Amatör ruhun sporun temel alt yapısını oluşturduğunu unutmamalıyız.” İfadelerini kullandı.

Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş ise nazik ziyaretlerinden dolayı Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür etti.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?