MERSİN GENELİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

MERSİN GENELİNDE ASFALT ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ÜNİVERSİTE CADDESİ ASFALTLANDI, YURTTAŞLAR RAHAT NEFES ALDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mezitli İlçesi Tece-Deniz Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını hızla tamamladı.  Toz ve topraktan şikayetçi olan bölge sakinleri, Büyükşehir’in asfalt çalışması ile rahat bir nefes aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, hem şehir merkezinde, hem de kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Mezitli İlçesi Tece-Deniz Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Üniversite Caddesi, Kıbrıs Caddesi (Batı kısmı), Gazipaşa Caddesi (Batı kısmı) ve 49288 Sokak’taki asfalt çalışmalarını hızla tamamladı.

Bölge sakinleri toz ve topraktan kurtuldu

4 kombi sathi asfalt kaplama aracı ile gerçekleştirilen çalışmalarla ekipler, toplamda 1400 metre çift kat sathi asfalt kaplama çalışması yaparak, bölgede yaşayan yurttaşlar için önem taşıyan bir ihtiyacı karşılamış oldu.

Asfalt çalışması öncesinde zemin güçlendirme ve iyileştirme çalışmalarını tamamlayan ekipler, asfalt aşamasına geldikten sonra çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdü. Asfalt çalışmalarının ardından, yol hızlıca trafiğe açıldı. Gerçekleştirilen asfalt çalışması öncesinde toz ve topraktan şikayetçi olan bölge sakinleri, çalışmanın tamamlanmasıyla rahat bir nefes aldı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?