MERSİN İDMAN YURDU ” KAZANACAĞIZ”

MERSİN İDMAN YURDU ” KAZANACAĞIZ”

TFF 3. Lig 1. Grupta yer alan Temsilcimiz EXENPAY Yeni Mersin İdman Yurdu 2. Sırada yer alan 52 Orduspor’u Bugün saat 14:00 Mersin stadında konuk ediyor.

Exenpay MİY zirveyi yakından ilgilendiren maçta liderliğini sürdürmek istiyor. Daha önce bir kez karşılaşan ekiplerin mücadelesini MİY 2-1 kazanmıştı. Maçın hazırlıklarını günde çift antrenman ile geçiren MİY son antrenmanını maçın oynanacağı Mersin Şehir Stadında gerçekleştirdi.

Ersin Aka ” Özlenen Süper Lige çıkma bu maç ile olacak.”

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan MİY Teknik teknik direktörü Ersin Aka, “her maçımız çok önemli, Çatalca maçı sonrası Ordu maçı biraz daha önem kazandı gibi gözüküyor. Ama daha uzun bir maraton var, daha 14 tane maçımız var. Bunun 8 tanesi içerde 6 tanesi deplasmanda. Ordu takımını biz takip ediyoruz ve bu maçları analiz ediyoruz. Rakibimizi çok iyi tanıyoruz ve inanın bana bizim takımımızın ayarında olan bir takım değil. Çatalca maçında mağlup olduk ama 1-0’a kadar çok iyi mücadele ettik. Hatta deplasman maçlarımızın en iyi başlangıç maçını yapmış olabiliriz. Kendi hatamızdan yediğimiz bir gol sonrası psikolojik bir problem yaşadık ve oyunumuzdan uzaklaştık. Ordu maçı için takım olarak bir an önce gelmesi için sabırsızlanıyoruz. Bu hafta bu maç ile taraftarımız ile de beraber Ordu spora iyi bir ders vermek istiyoruz. Özlenen Süper Lige çıkma maçı olacaksa belki de bu hafta bu maç ile olacak. En ufak bir tedirginliğimiz yok biz bu ligde şampiyon olacağız. Biz sonuna kadar inanıyoruz. Şehir olarak buna inanıyoruz. Ama bu maçta hayalini kurduğumuz süper lig bu maçtan geçecek. Mersinlileri stada bekliyoruz” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?