Mersin’de 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Mersin’de 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD’ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Mersin’in Silifke ilçesinde saat 22.26’da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 55.84 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

AİLESİNE BULAŞTIRMIŞ
AİLESİNE BULAŞTIRMIŞ
Hayatını kaybeden kadını okuldan tanıyan doktor arkadaşı Pavel Brant’a göre ismi açıklanmayan şahıs, aşı olmamak için hastalığı geçirmeyi tercih ederek virüsü hafif geçirmekte olan yakınını ziyaret etmiş. Kendisine virüsü kasıtlı bulaştıran kadın ardından eve gelerek bunu iki kızı ve kocasına da bulaştırmış. Aradan birkaç gün geçince kadının 9 yaşındaki kızının durumu ağırlaşmış. Hastaneye kaldırılan çocuk entübe edilmiş. Hastalığı evde kalarak geçirmeyi tercih eden kadın ise birkaç gün sonra solunum yetmezliğiyle kaldırıldığı hastanede vefat etmiş. Virüsle çılgın oyunu sadece kadının kocası ve büyük kızı belirtisiz geçirmiş.

‘ÖLÜME GÖTÜRÜR’
‘ÖLÜME GÖTÜRÜR’
Benzer davranışların halk arasında artmaya başlaması üzerine dün Rusya Bilimler Akademisi bulaşıcı hastalıklar uzmanı Vadim Pokrovskiy halkı uyarmaya başladı. Koronavirüsle bu tür oyunların oynanamayacağını vurgulayan Pokrovskiy, “Halkımızı uyarıyorum. Bu virüsle oyun oynanamaz. Bu, kızamık değil. Birinde çok hafif, hatta belirtisiz geçen hastalık başkalarını ölüme götürebilir gerçeğini unutmayın. Benzer durumlar yaşanabileceği devlet tarafından önceden dikkate alınarak yılbaşında kasıtlı virüs bulaştırma suç yasasına eklendi. Bunu yapan kişiler hapse kadar giden cezalandırmayla karşılaşabilir” açıklamasını yaptı.
Dünyadan en son haberler, Türkiye’den son dakika gelişmeleri, günün öne çıkan gündem haberleri, dünya ekonomi piyasalarından flaş haberler, en yeni spor haberleri ve magazin dünyasından son olaylar CNN Türk’te.
Demirören Tv Holding A.Ş. – CNN ™ CNN Inc. A WarnerMedia Company.
All Rights Reserved.
XS
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?