MERSİN’E 3 ŞEHİT ATEŞİ BİRDEN DÜŞTÜ

MERSİN’E 3 ŞEHİT ATEŞİ BİRDEN DÜŞTÜ

Suriye’nin İdlip bölgesinde dün gerçekleşen saldırıda Şehit düşen 33 Mehmetçikten üçü Mersin’den… Alınan bilgiye göre Mersin Toroslar, Silifke ve Erdemli ilçelerinden 3 vatan evladı Şehit düştü.

İdlib bölgesinde, Esed rejiminin saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Mehmet Muhammet Akay’ın, Mersin’deki ailesine acı haber ulaştı.

Şehit Akay’ın merkez Toroslar ilçesinde yaşayan ailesine şehadet haberini Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin ile askeri erkan verdi.

Acı haberi çalıştığı iş yerinde öğrenen şehidin babası Osman ile annesi Kezban Akay’ı yakınları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin Selçuklar Mahallesi’ndeki dede evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

ACI HABER ERDEMLİ’YE ULAŞTI
Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında şehit olan 33 askerden Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in (24) acı haberi, Mersin’in Erdemli ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Erdemli Kaymakamı Avni Kula ile beraberindeki heyet, sabah saatlerinde, acı haberi şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in Alibeyli Mahallesi’nde oturan babası Şuayip ile annesi Gülten Tüzel’e verdi. 7 kardeş olan Tüzel’in babaevi, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tüzel ailesinin yakınları ve komşuları da taziye için eve geldi. Şehit Uzman Çavuş İbrahim Tüzel’in cenazesinin, Erdemli’de toprağa verileceği öğrenildi.

Erdemli Alibeyli mahallesinden olan Şehit İbrahim Tüzel, 18 Şubat’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bir süre telefonum kapalı olacaktır, çekmeyeceği için Allah’a emanet olun, dualarınızı eskit etmeyin” demişti.

SİLİFKE’DE AYNI ACI
Aynı saldırıda Mersin’in Silifke ilçesinden Osman Ak’ta Şehit düştü.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?