MESKİ, 14 AYDA 108 BİN 287 METRE KANALİZASYON ALTYAPI ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

MESKİ, 14 AYDA 108 BİN 287 METRE KANALİZASYON ALTYAPI ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

MESKİ Genel Müdürlüğü, 1 Nisan 2019 tarihinden bu güne kadar 86 bin 678 metre kanalizasyon hattı ile 21 bin 609 metre yağmursuyu hattı olmak üzere toplam 108 bin 287 metre hat döşeme çalışması ile Mersin’e kaliteli altyapılar inşa ediyor.

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde Mersin için kaliteli ve modern altyapı çalışmalarına devam ettiklerinibelirterek, “Her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan kentimizin altyapısını, zamana ve ihtiyaca göre yeniden yapılandırarak, Mersinliler’e hak ettiği hizmeti ulaştırmak için tüm ilçelerde yoğun olarak çalışıyoruz”dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mersin’in ilçelerinde 1 Nisan 2019’dan bu güne kadar toplam 108 bin 287metre kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışması yaptı.

MESKİ, altyapı çalışmaları ile Mersin’i daha temiz bir kent haline getiriyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’in 13 ilçesinde gerçekleştirdiğikanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları çerçevesinde, 1 Nisan 2019’dan günümüze kadar 86 bin 678 metre kanalizasyon hattı ve 21 bin 609metre yağmursuyu hattı döşedi. Yağışlı havalarda sel ve su taşkını yaşanmaması için 559 bin 750metreuzunluğunda kanalizasyon hattı temizlik çalışmasıyapan MESKİ, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizliğini düzenli periyotlarla sağlayarak, 44 bin 533adet kanal açma çalışması gerçekleştirdi.

Ayrıca, 1 Nisan 2019’dan bu güne kadar 109 bin 38 adet vidanjör hizmeti veren MESKİ, vatandaşlardan gelen ihbarlara ve taleplere hızlı bir şekilde çözüm üretiyor.

Alkaç:Mersinliler’e hak ettiği hizmeti ulaştırmak için tüm ilçelerde yoğun olarak çalışıyoruz”

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Mersin’in hayati sorunlarından birisi olan altyapı sorununu çözmek için yapılan çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, şunları söyledi:

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer öncülüğünde Mersin’i sorunsuz bir şekilde işleyen bir altyapı sistemine kavuşturmak için yaptığımız yatırımlarımız ve çalışmalarımız sürekli artıyor. Her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan kentimizinaltyapısını, zamana ve ihtiyaca göre yeniden yapılandırarak, Mersinliler’e hak ettiği hizmeti ulaştırmak için tüm ilçelerde yoğun olarak çalışıyoruz.Yenişehir İlçesi’nin Akkent, Batıkent ve Eğriçam Mahalleleri ile Akdeniz İlçesi’nin Karacailyas Mahallesi’nin yetersiz altyapıdan dolayı aşırı yağışların ev ve işyerlerinde oluşturduğu taşkınları önlemek amacıyla başladığımız yağmursuyu çalışmalarımızdevam ediyor. Mezitli İlçesi’nin Kuyuluk Beldesi olarak bilinen bölgede yer alan Kuyuluk, Çankaya ve Çamlıca Mahalleleri ile Erdemli İlçesi’ninKumkuyu Mahallesi’ninkanalizasyon şebeke problemleriniçözmek için başlattığımız çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Kentimizikaliteli altyapı sistemleriyle donatmak için mesai arkadaşlarımızla birlikte hizmet vermeye ve yeni yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?