MESKİ ERDEMLİ İLÇESİ ŞAHNA MAHALLESİ’NİN İÇMESUYU SORUNUNU ÇÖZÜYOR

MESKİ ERDEMLİ İLÇESİ ŞAHNA MAHALLESİ’NİN İÇMESUYU SORUNUNU ÇÖZÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli İlçesi’ne bağlıŞahna Mahallesi’nin yerleşim yerlerindeki içmesuyusorununu çözüme kavuşturuyor.

MESKİ Genel Müdürlüğü, Erdemli İlçesi Şahna Mahallesindeuzun yıllardır süre gelen içmesuyu temini sorununun çözümü için çalışma başlattı. Yapımına başlanılan içmesuyu imalatları kapsamında, Üzümlü Mahallesinde bulunan mevcut su deposundan yeni yapılacak olan sistemle yaklaşık 4,5 km terfi hattı vasıtasıyla 100 m3 su deposuna mesuyu iletilecek. Şahna deposundan döşenecek olan yaklaşık 10 km şebeke hattı ile mahalle sakinlerinin evlerine içmesuyu temin edilecek.

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, MESKİ olarak şehir merkezinde ve ilçelerde çok büyük yatırımlar yaptıklarını ifade ederek; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde başlattığımız içmesuyu vealtyapı çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Erdemli İlçesi Şahna Mahallesi sakinleri, uzun yıllardır içmesuyu problemi yaşıyordu. Yürüttüğümüz içmesuyu çalışmaları ile mahallemizin busorununu ortadan kaldıracağız. 2020 yılının sonu itibariyleihalesitamamlanarak işletmeye alınması planlanan içmesuyu tesisleri ile mahallenin içmesuyu sorunu giderilmiş olacak. Kırsal kesimde yıllardır içmesuyu hasreti çeken vatandaşlarımızın sorununu çözme noktasında kararlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?