MESKİ, YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ’NİN KANALİZASYON İHTİYACINI GİDERDİ

MESKİ, YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ’NİN KANALİZASYON İHTİYACINI GİDERDİ

YEŞİLÇİMEN MAHALLESİ’NE YENİ KANALİZASYON HATTI 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Yeşilçimen Mahallesi’nde 506 metrelik 300 milimetre çapında betonarme boru kullanarak kanalizasyon hattı döşeme işini tamamladı.

Mersin’in 13 ilçesindeki altyapı ihtiyaçlarını yeni çalışmalarla ve projelerle ortadan kaldıran MESKİ Genel Müdürlüğü, Akdeniz İlçesi’ne bağlı Yeşilçimen Mahallesi’nde 506 metrelik kanalizasyon hattı çalışmasını bitirdi. MESKİ ekipleri tarafından döşenen yeni hat sayesinde vatandaşlara sağlıklı altyapı temin edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür mesajı

 

Yeşilçimen Mahalle Muhtarı Cemal Akçay, çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemizin bazı bölgelerinde kanalizasyon hattı eksikliklerini gidermek için MESKİ yetkilileri çalışma gerçekleştirdi. Yeni kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla altyapımız sağlıklı hale getirildi. MESKİ sayesinde tamamlanan altyapımız ile sağlıklı bir çevreye sahip olduk. Mahallemize yapılan hizmetlerin devamını bekliyoruz. Bu güzel hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç’a ve ekibine mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğü ile MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında Mersin’in tümünde olduğu gibi Akdeniz İlçesi’nde de kanalizasyon hat döşeme uygulaması yapılıyor. İlçelerde altyapı yatırımları yürüten MESKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon, içme suyu ve bakım-onarım faaliyetlerini planlı ve programlı bir şekilde sürdürüyor.

“Mesai arkadaşlarımızla birlikte aralıksız çalışıyoruz”

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, 2020 yılının ilk aylarında başlayan çalışmaların, Yeşilçimen Mahallesi’nin ardından diğer kanalizasyonu olmayan mahallelerin de listeye alınmasıyla devam edeceğini ifade ederek; “Mersin hızlı büyüyen bir kent ve ihtiyaçları da buna paralel olarak artış gösteriyor. İhtiyaçları kısa sürede giderip vatandaşların daha rahat ve konforlu yaşam sağlaması adına mesai arkadaşlarımızla gece-gündüz çalışarak şehrin değişik noktalarında altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak için ara vermeden yürüttüğümüz proje kapsamında, altyapısı bulunmayan mahallelerin kanalizasyon ve su şebeke hattı döşeme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bu altyapı hizmetinin Yeşilçimen Mahallesi ve Mersin için hayırlı olması temenni ediyorum” dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?