MESKİ’DEN GÖZNE-AYVAGEDİĞİ MAHALLELERİNİN İÇMESUYU SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

MESKİ’DEN GÖZNE-AYVAGEDİĞİ MAHALLELERİNİN İÇMESUYU SORUNUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

 MESKİ, Cehennem Deresi grubunda bulunan Ayvagediği, Gözne, Bekiralanı, Soğucak, Kepirli ve Darısekisi Mahallelerinde başlattığı içmesuyu terfi hattı ve rehabilitasyonu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla özellikle yaz aylarında artan nüfus ve içmesuyunun amacı dışında kullanımı nedeniyle zaman zaman yaşanan kesinti problemi sona erecek, yazlıkçılar ve bölge sakinleri yeterli içmesuyuna kavuşacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Cehennem Deresi grubunda bulunan Ayvagediği, Gözne, Bekiralanı, Soğucak, Kepirli ve Darısekisi Mahallelerinde başlattığı içmesuyu terfi hattı ve rehabilitasyonu çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla Gözne-Ayvagediği grubu mahalleleri yeterli ve kesintisiz içmesuyuna kavuşacak.

MESKİ, Toroslar’ın yaylalarına da yeterli içmesuyu sağlayacak

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde yatırımlarına devam eden MESKİ, Mersin’in çoğunlukla yaylalık olarak kullanılan ve yaz aylarında nüfusu artan yerleşim bölgelerinin içmesuyu ihtiyacını karşılayacak çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Artan nüfus ve içmesuyunun amacı dışında kullanımı nedeniyle yaz aylarında içmesuyunda zaman zaman kesinti problemi yaşanması üzerine harekete geçen MESKİ, 3 adet 500 metreküp, 2 adet 2 bin metreküp ve 1 adet 5 bin metreküp depo ile 10 bin 503 metre terfi hattı yapım çalışması başlattı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?