MİY BASIN SÖZCÜSÜ HALİM YİĞİT “TARAFTARIMIZ YOLUMUZU AÇACAKTIR”

MİY BASIN SÖZCÜSÜ HALİM YİĞİT “TARAFTARIMIZ YOLUMUZU AÇACAKTIR”

MİY BASIN SÖZCÜSÜ SAYIN HALİM YİĞİT GÜNLÜK PASKOLİK. GAZETESİ VE GERÇEK HABER SANTRA SPORA TAKIMIN GİDİŞATIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Röpörtaj: Muhsin Hergeleci

Mersin İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit;“Geçen sezon ligde Play-Off finali oynadığımız için bu sezon iki tur atlayarak Türkiye Kupası’na 3. turdan katıldık. Kura çekimi sonucunda rakibimiz Süper Lig ekibi Kasımpaşa oldu. Zorlu bir rakiple deplasmanda eleme maçı oynayacağız. Dolayısıyla bu turun favorisi Kasımpaşa. Ancak biz de Mersin İdman Yurdu’na yakışır mücadeleyi sahaya yansıtıp maçı kazanmak için terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Tabii ligde de içeride Kütahyaspor, deplasmanda Elazığspor ve ardından sahamızda Nevşehirspor gibi iddialı takımlarla zorlu bir serinin arasında kupada Kasımpaşa ile karşılaşacağız. Doğru yönetmemiz gereken bir periyoda girdik. Umarım Kasımpaşa’yı kupada eleyip üst tura çıkarız ve kupada başarılarımızla taraftarlarımızı mutlu ederiz.

Lig:
Az önce dile getirdiğim gibi zorlu periyotta bu Pazar Saat:19.00’da Taraftarımızın önünde, bizim gibi şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Kütahyaspor ile karşılaşacağız. Ligde ilk beş haftayı 12 puanla lider olarak geçmenin moral ve motivasyonuyla bu maça çıkacağız. Sakat ve cezalımız yok. Kulüplerin büyüklüğü temsil ettiği camianın büyüklüğü ile doğru orantılıdır. Mersin İdman Yurdu’muzun, büyük bir şehrin büyük camiasına sahip olduğu gerçeğini Tüm Türkiye spor kamuoyu bilir. Önemli olan büyüklüğümüzü ortaya çıkaracak dayanışma ve kenetlenmeyi sağlamak. Bu sezon şampiyonluğa olan inancımız, daha önceki İki sezondan çok daha yüksek. Sayın Metin Saltık liderliğindeki Yönetim Kurulumuz bunun için tüm çaba ve fedakarlığı fazlasıyla gösteriyor. Bu sezon taraftarımız ve şehrimizin tüm dinamiklerinin de bu inançta olduğunu görüyoruz. Bu durum motivasyonumuzu yükseltiyor. Şampiyonluğa giden yolda her maçın bir final olduğu bilinciyle Kütahyaspor’u sahamızda yenerek hedefe emin adımlarla gideceğimize inanıyorum.

Taraftar:
Şampiyonluk yolunda taraftarımızın, 12. adam olarak itici gücünü stada yansıtması yolumuzu çok açacaktır. Bu doğrultuda Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubumuz Kütahya maçına ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Tüm Mersinlilerin ve Mersin İdman Yurdu sevdalılarının Takımının yanında olacağına ve galibiyeti hep birlikte omuz omuza kutlayacağımızı düşünüyorum. Kütahyaspor maçında taraftarımıza ihtiyacımız var. Stadı doldurmamız gerekiyor. Mersin İdman Yurdu aşkına Tüm Mersin’i Pazar günü stadı şölene çevirmeye davet etti.”

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?