MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol Tebrikleri Kabul Etmeye Devam Ediyor

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol Tebrikleri Kabul Etmeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz günlere yapılan seçimler sonrası güven tazeleyen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanı Hamit İzol tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.
”Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, seçimler sonrası güven tazeleyen Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ile Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret etti.
Görüşmeye MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar, Sayman Üye Alpay Seyhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gökben Gökbulut, İdris Üstemel, Zeynel Aydemir, Yılmaz Özdemir, İstiklal Koçyiğit ve Murat Aktoğ da katıldı. Ziyaretinde yönetim kurulu üyeleriyle tanışıp çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Özyiğit, ardından başta çevre konusunda olmak üzere yürüttükleri projeler hakkında bilgi paylaştı. Kent planlaması da değerlendirilen konular arasında yer aldı.”
 

 

”Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan ve AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya ile birlikte, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit Izol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.”

 

”Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Veli Çelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Kartal ve Berkan Koza ile birlikte, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ı ziyaret etti.
Hayırlı olsun ziyaretinde Başkan Kızıltan’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar ile Yönetim Kurulu Üyesi İdris Üstemel eşlik etti.”
CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Nevin Zaimoğlu, Yenişehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Haydar Özdemir ile birlikte, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyarette Başkanlara, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar ile Yönetim Kurulu Üyesi İdris Üstemel eşlik etti.”
 
”Mersin Liman işletmesi (MIP) Genel Müdürü Johan Van Daele, Kurumsal İnsan Kaynakları ve Kamu İlişkileri Grup Müdürü Nuri Peker, Gümrük ve Kamu İlişkileri Müdürü Metin Altınsoy ile Kurumsal İletişim Müdürü Sevda Onbaşlı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar’ın da eşlik ettiği ziyarette inşaatı başlayıp devam eden Kapılar Projesi, altyapı çalışmaları ve liman çalışmaları hakkında bilgi paylaşıldı. Görüşmede ayrıca MTSO’nun yeni dönem programları, projeleri de aktarıldı.”
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?