MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı online eğitimlere başladı

MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı online eğitimlere başladı

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çağatay Güneş, 2021 yılı eğitim çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Pandemi sürecinde eğitimlerini online platformda ve ücretsiz sürdüreceklerini belirten Güneş, Şubat ve Mart ayı programını belirlediklerini bildirdi.
“Sizi ve İşletmenizi Geleceğe Hazırlıyoruz” sloganıyla planlanan “Gelecek Yönetimi Sertifika Programı” kapsamında Şubat ve Mart ayında 5 farklı eğitim düzenlenecek. Bir kısmı Habitat Derneği ile işbirliği kapsamında gerçekleşecek eğitimlerin detayları şöyle:
Dijital Pazarlama: 16 Şubat Salı günü 14:00 – 16:00 saatleri arasında Eğitmen Ayşegül Şeker’in katılımıyla gerçekleşecek eğitim Habitat Derneği ile işbirliği içinde düzenleniyor.

Covid Sonrası Dünya ve Türkiye Ekonomisi: 17 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14:00 – 16:00 arası düzenlenecek programda Eğitmen Mert Yılmaz, koronavirüsün dünya ve Türkiye ekonomisini nasıl etkilediğini, 2021 yılında dünya ve Türkiye ekonomisini nelerin beklediğini anlatacak. Ekonomide olası senaryolara işaret edip Türkiye için riskler ve fırsatları değerlendirecek.

Finansal Okur Yazarlık Eğitimi: 22 Şubat 2021 Pazartesi günü “Paramı Yönetebiliyorum” projesi kapsamında Habitat Derneği işbirliğinde düzenlenecek eğitim 16:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecek ve Süeda Taylan katılımcılara bilgi verecek.

Blockchain Temel Okuryazarlık Eğitimi: 9 Mart 2021 Salı günü 14:00 – 17:00 saatleri arasında Habitat Derneği işbirliğinde düzenlenecek eğitimde Eğitmen Yavuz İlhan katılımcılara Blockchain hakkında detaylı bilgi aktaracak. Blockchain dünyası hakkında bilgi almak isteyenlerin eğitime katılımını öneririz.

Linkedin ile İş Geliştirme Eğitimi: 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 14:00 – 16:00 arası gerçekleşecek eğitimde Eğitmen Ertuğrul Belen katılımcılara Dünyada 800, Türkiye’de 8 milyon üzerinde profesyonel ve şirket sahibi üyesi olan iş dünyasının sosyal ağı Linkedin’i işbirliği odaklı kullanmanın en iyi uygulamalarını paylaşacak.

Daha detaylı bilgi almak ve eğitimlere başvurmak için MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı’na 0324 231 25 25 telefon numarası ya da mtso.ekav@gmail.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?