Mersin Gerçek Haber
reklam"
Muhittin Böcek’ten 105 gün sonra ilk görüntü
Sosyal Medyada Paylaş
30 Kasım 2020
Umut KABA
reklam"

Muhittin Böcek’ten 105 gün sonra ilk görüntü

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, 105 gündür Covid-19 tedavisi gören Böcek’i odasında ziyaret etti.

Muhittin Böcek'ten 105 gün sonra ilk görüntü

Coronavirus tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, aylar sonra ilk kez görüntülendi. Yoğun bakımdaki tedavisinin ardından 9 Kasım’da normal servise çıkarılan Böcek’in birkaç gün içerisinde taburcu edilmesi bekleniyor.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan, 105 gündür Coronavirus tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Böcek’i kaldığı odada ziyaret eden Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i sabah saatlerinde ziyaret ettim. Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz. Başkanımız sağlık çalışanlarımıza teşekkür etti ve bir an önce görevinin başına geçmek istediğini söyledi. Her şey dilediği gibi olsun” açıklamasında bulundu.

7 EYLÜL’DE YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos’ta yaptığı paylaşımla Coronavirus test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu. Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül’de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül’de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle solunum kaslarında sorun oluşan Böcek’e, daha iyi nefes alabilmesi için trakeostomi (nefes borusuna delik açılması) uygulanmıştı. Böcek, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından 9 Kasım’da normal odaya çıkarılmıştı.

reklam

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2019-2020 Mobil SürümTuanaWeb

reklam reklam reklam reklam