Nerede İnsan Orada Erdemli Belediyesi

Nerede İnsan Orada Erdemli Belediyesi

Erdemli Belediyesi’nden Vatandaşlara Ücretsiz Maske Dağıtımı

– Erdemli Belediyesi Vatandaşları Virüsten Koruyor

İlçenin dört bir yanında dezenfeksiyon atağı başlatarak koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tedbir çalışmalarını özenle gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Toplum sağlığına verdiği önemle takdir toplayan Erdemli Belediyesi, tek bir vatandaşa dahi virüsün bulaşmaması için topyekûn mücadelesini devam ettirirken, şimdi de ilçede yaşanan maske talebine cevap verebilmek adına standartlara uygun maske dağıtımına başladı.

 

Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını sonrası dezenfeksiyon çalışmaları ile virüse karşı tedbir amaçlı topyekûn seferberlik başlatan Erdemli Belediyesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Erdemli Belediyesi, COVID-19 ile mücadele kapsamında açıklanan yeni önlem çalışmalarının ardından, vatandaşa ilk etapta dağıtılacak maske için harekete geçti. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun talimatıyla koronavirüsle mücadele kapsamında teyakkuz halinde olan belediye ekipleri, ilçede yaşanan maske talebine cevap verebilmek adına; hijyen koşulları dikkate alınarak esnaf ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına başladı. Maske dağıtım uygulamasını değerlendiren vatandaşlar ve esnaflar ise yapılan çalışmanın çok güzel olduğunu belirterek, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkürlerini ilettiler.

 

Tollu: “Sosyal Belediyecilik Anlayışı İle Her Zaman Vatandaşımızın Yanındayız”

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada; koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı mücadele kapsamında tedbiri üst düzeyde tutmak gerektiğine işaret eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, dezenfeksiyon çalışmalarına periyodik olarak devam ettiklerine dikkat çekerek, sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi. ‘Toplum sağlığı her zaman önceliğimizdir’ açıklaması yapan Tollu, zorlu süreçte Erdemlililerin ihtiyaçlarını gidermek adına tüm tedbirleri aldıklarının altını çizdi. Başkan Tollu, maske dağıtımına ilişkin yaptığı açıklamada ise “Koronavirüs salgınını önlemek adına her türlü çalışmayı belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Koronavirüsle mücadele kapsamında aldığımız tedbirlere bir yenisini daha ekledik. Maske temininde sorun yaşayan ve zorunlu olarak evlerinden çıkmak durumunda olan vatandaşlarımızın toplu alanlarda maskesiz dolaşmalarını önlemek ve virüsün bulaşma ihtimalini düşürmek adına önem arz eden maskeleri esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırıyoruz. Bu süreci çok dikkatli ve hijyen kurallarına uygun hâlde geçirelim istiyoruz. Bu bağlamda fedakârlık yaparak bu sürecin atlatılmasına katkı veren ve gece gündüz toplumun sağlığı için mesai harcayan personellerime teşekkürlerimi iletiyorum. Amacımız; Erdemlimizde topyekûn önlem alarak tamamen hijyenik koşullarda bir Erdemli sağlamaktır. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım. Lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayınız. Bu sorunu da yine el birliği içinde hep birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?