Şampiyon Mete Gazoz yurda döndü

Şampiyon Mete Gazoz yurda döndü

2020 Tokyo Olimpiyatlarında klasik yay bireysel kategoride İtalyan rakibini yenip olimpiyat şampiyonu olarak altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz yurda döndü. Olimpiyat şampiyonu İstanbul Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı.

Olimpiyatlarda altın madalya kazanan milli okçu Mete Gazoz, Türk Hava Yolları (THY) ait uçakla saat 05.00’da Tokyo’dan İstanbul’a geldi. Milli sporcu İstanbul Havalimanı’nda Türk bayrakları ve çiçeklerle ‘Türkiye seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla karşılandı.

Altın madalyalı milli sporcuyu havalimanında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Genlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve sporcular karşıladı. Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan milli sporcu, “Bütün küçük kardeşlerim geldi bu ana tanıklık ettiler. Benim için boynumdaki altın madalyadan ziyade, küçük kardeşlerime örnek olabilmek benim için daha önemli. Orada aslında o oku bir defa atmış gibi gözüküyorum. Ben o oku 5 yıl boyunca belki de yüz binlerce milyonlarca attım. Her defasında gece yattığım zaman kafamda kurduğum oydu. Finale çıkıyorum son oku atmam gerekiyor. Ben o anı hep hayal ettim ve başardım Çok mutluyum. “ dedi.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?