ŞANS KAPIMIZI ÇALACAK

ŞANS KAPIMIZI ÇALACAK

 

Her seferinde kapıyı ne zaman çalar diye beklediğimiz şans ile…
Geçmişimizden günümüze kadar uzanan tüm yaşanmışlıklarımızın ödülümü yoksa cezasımı,oluyor bizlere anlamak mümkünmü ?
Şanslıyım diyenlerden mi olacağız,yoksa tesadüflerle bezenmiş,uzun bir yolun rehberimi !Olmuyor, yapamıyorum,bana göre değil,gibi set çekerek önünü kapattığımız,süprizlere gebe gelecek günlerimizi,serbest bırakmayı öğrendiğimizde, şans kapımızı korkusuzca çalacak.
Belki bizi aşan durumlar olacak,offf diyecek kadar canımız çok sıkılacak,geçmişte öyle bir takılı kalacağızki, yarınlarımızdaki yaşayacağımız güzel günler umurumuzda bile olmayacak.
Bugün değil ise yarın diye,diye,bir ömür çürüteceğiz belkide…
Bilerek istediğimiz veya farkına varmadan.
Uzun zaman sonra şöyle,bir anlıkta olsa başımızı çevirip geriye dönük baktığımızda,keşkelerimiz başlayacak geçmişimizdeki,sık olmasada kullandığımız ama’larımızın bu günümüzün keşkeleri, geleceğimizin pişmanlıkları olabileceğini hesaplamadan yaşıyoruz belliki, şans eseri dediğimiz öylesine kural tanımadan.
Aile baskısı…
Çevre faktörleri…
Toplum baskısı…
Öyle sararki tüm benliğimizi,bize ait ne varsa hepsinin tek,tek avuçlarımızdan kayıp gittiğini farkettiğimizde,bilinç altımızda saklı tuttuğumuz sihirli kahramanımız şans gelir aklımıza,umut ederiz bütün hayallerimizle,masumiyet kokan çocukluğun özlemiyle,ne zaman kapımızı çalacak bu günmü,yoksa yarınmı diye beklediğimiz… “ŞANS”kapımız açık olsun.

Saygılarımla

“YAŞAMA DAİR HERŞEY”

Profesyonel Koç _Uzman Eğitmen
Mercane CAN

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?