SAYAPARK’TA SAĞLIK ÖNLEMLERİ EN ÜST DÜZEYDE TUTULUYOR

SAYAPARK’TA SAĞLIK ÖNLEMLERİ EN ÜST DÜZEYDE TUTULUYOR

 

Covid 19 salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan Alışveriş Merkezleri hükümetin aldığı karar neticesi 11 Mayıs itibariyle açıldı. Mersin’in bir süre önce hizmete açılan en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Saya Park da tüm hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerine hizmet vermeye başladı.

 

Sayapark Genel Koordinatörü  Aykut Arslan tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüsü ile ilgili ülkemizde normalleşme sürecine girildiğini ifade ederek, AVM olarak gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Arslan Sağlık Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda tüm önlemleri aldıklarını ifade ederek, “ Yaşadığımız salgının olumsuz etkilerini minimum seviyeye indirmek için Alışveriş ve Yaşam Merkezimizin giriş noktalarında olası bekleme durumunda sosyal mesafe önlemleri alınmış ve zemin işaretlemeleri ziyaretçilerimiz için yapılmıştır. Giriş noktalarında koruyucu maske, siperlik ve eldiven kullanan güvenlik personellerimiz ziyaretçilerimizi sosyal mesafe kurallarına uygun olarak tek tek alıp, ateşlerini ölçmektedir. Ateşi 38C’ın üzerinde olan ziyaretçilerimiz Alışveriş ve Yaşam Merkezimize kesinlikle alınmamakta ve ilgili sağlık kuruluşuna yönlendirilmektedir. Maskesiz Alışveriş ve Yaşam Merkezimize personel ve ziyaretçi alınmamaktadır, giriş yapan personel veya ziyaretçi giriş noktalarında bulunan dezenfektan ünitelerine yönlendirilmekte ve ellerini dezenfekte etmeleri istenmektedir. “ dedi.

 

Alış Veriş ve Yaşam Merkezi olarak  hijyen kurallarına da hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Arslan “Temizlik ekiplerimiz iç alanda özellikle temasın olabileceği yürüyen bandlar, asansör düğmeleri, ATM’ler, trabzanlar, kapı kolları  vb. gibi noktaları dezenfekte etmektedir. Lavabolarımızda sosyal mesafe kuralları uygulanmakta ve el yıkama lavaboları bir dolu bir boş şeklinde kullanıma açılmıştır

Alışveriş ve Yaşam Merkezimizin havalandırma sistemlerinde kesinlikle iç ortam havası kullanılmamaktadır. Merkezimiz içerisinde bulunan ziyaretçilerimizin en fazla 3 saat zaman geçirmelerini ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını belli periyodlarda anons ederek rica ediyoruz.  Ayrıca sağlık personellerimiz sağlığımız için her daim hazırdır” şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?