Mersin Gerçek Haber
reklam"
SEÇER “ YENİ OTOBÜSLERLE İLGİLİ KREDİ İÇİN ÜYELERE DESTEK ÇAĞRISI”
Sosyal Medyada Paylaş
24 Mayıs 2021
Umut KABA
reklam"

SEÇER “ YENİ OTOBÜSLERLE İLGİLİ KREDİ İÇİN ÜYELERE DESTEK ÇAĞRISI”

Başkan Seçer, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda Mersin Limanı’nın genişlemesi konusunu değerlendirirken, “Ben buradan Meclisime, kamuoyuna bir çağrıda bulunmak istiyorum; gelin Ankara’ya çıkarma yapalım hep beraber. Bize Ulaştırma Bakanlığı bir an önce ana konteynır limanımızı yapsın” dedi.

Mersin Limanı’nın yarattığı trafik sıkıntısına da değinen Seçer,  “Buna kim izin veriyorsa, hangi kurum izin veriyorsa buradan Mersin halkı adına uyarıyorum, yanlış yapıyorsunuz. Sizin için Mersin halkının menfaatleri önemli olmalı. Benim için liman önemli, içindeki değil. Biz Türk halkı olarak özelleştirme yaparken bu limanın içini kiraya verdik, Mersin’in holünü, Mersin’in girişini, koridorunu kiraya vermedik” diye konuştu.

Başkan Seçer, Mersin’e sahip çıkmak zorunda olduklarını vurgulayarak, “Bunu yaparken yasal çerçevede yaparım, halkla yaparım, Meclisimle yaparım. Benim gücümü nereden aldığım belli. Ben kimseden talimat almam. Ben atamayla gelmedim. Beni millet seçti. Ben milletten talimat alırım. Sizler de öyle. Sizler de milletten talimat alacaksınız. Buna halk da karşı çıkıyor, Meclis çoğunluğu da” ifadelerine yer verdi.

Alımı yapılacak yeni otobüslerin kredisinin onaylanması için de Meclis’e çağrı yapan Seçer, “Cumhur İttifakı üyelerine de rica ediyorum. Ankara’da bu konuda Mersin Büyükşehir Belediyemize lütfen yardımcı olunuz. Bu imzalar bir an önce atılsın ve bu kredi geri gitmeden belediyemiz bu otobüslere sahip olsun. Netice itibari ile bundan da Mersin halkı kazansın” dedi.

reklam

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2019-2020 Mobil SürümTuanaWeb

reklam reklam reklam reklam