Siz Evde Kalın Biz Hizmetinizdeyiz

Siz Evde Kalın Biz Hizmetinizdeyiz

Erdemli Belediyesi’nden Koronavirüs İle Etkin Mücadele

– Tollu: Virüs Ortadan Kalkana Kadar Mücadeleye Devam

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (COVID-19) hastalığının ülkemizde de görülmesi üzerine topyekûn mücadele eden Erdemli Belediyesi, virüsün yayılma riskine karşı önlem ve çalışmalarını etkin bir kararlılıkla devam ettiriyor. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarının virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar periyodik olarak devam edeceğini beyan etti.

 

Koronavirüs salgınına (COVID-19) karşı başlatılan üst düzey tedbirler kapsamında ilçedeki kamu kurumlarından sosyal tesislere kadar birçok noktada ilaçlama faaliyetleri gerçekleştiren belediye ekipleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kocahasanlı Sanayi Sitesi, Ziraat Odası ve Optikçilerde periyodik olarak ve halkın yoğun kullandığı yerler öncelikli olmak üzere dezenfeksiyon çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor.

 

Başkan Tollu’dan Kurallara Uyan Vatandaşlara Teşekkür

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, koronavirüsle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, hastalıkla mücadelede en önemli etkinin ise ‘evde kalmak’ olduğunu belirterek, alınan kararlara uyan vatandaşlara teşekkür etti.

 

“Bu Süreci Elbirliği İle Atlatacağız”

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında ilçe genelinde dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarının periyodik olarak sürdüğü bilgisini de paylaşan Belediye Başkanı Tollu, “hemşehrilerimiz sağlıklarını tehlikeye atmamaları için uyarıları dikkate almalı ve gerekmedikleri sürece evlerinden dışarıya çıkmamalıdır” dedi. ‘Toplum sağlığı her zaman önceliğimizdir’ vurgusu yapan Tollu, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanları ve belediye personeline teşekkür ederek,  “İnşallah bu zorlu süreci Millet ve Devlet olarak el birliğiyle atlatacağız” ifadelerini kullandı.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?