Sokağa çıkma yasağında doğum günü sürprizi

Sokağa çıkma yasağında doğum günü sürprizi

İki günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle babasına doğum günü pastası alamayan 9 yaşındaki minik Ceylin için Yenişehir Belediyesi harekete geçti. Yeni Şehir Masasını arayarak babası için pasta isteyen Ceylin’in isteği yerine getirildi.
Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de görüntülü arayarak baba Murat Doğaner’in doğum gününü kutladı.
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle babasına doğum günü pastası alamayan 9 yaşındaki minik Ceylin’in aklına Yenişehir Belediyesi geldi.
Yeni Şehir Masasını arayarak ‘Bugün babamın doğum günü ama dışarıya çıkıp pasta alamıyoruz, bize pasta getirir misiniz’ diyen Ceylin için ekipler harekete geçti. Yeni Şehir Masası personelleri pasta ile birlikte Doğaner ailesinin kapısını çaldı. Sürpriz doğum günü kutlaması hem Ceylin’i hem de ailesini mutlu etti.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de görüntülü arayarak baba Murat Doğaner’in doğum gününü kutladı.
Doğaner, “Benim için unutulmayacak bir anı oldu”
Baba Doğaner ile görüntülü konuşan Başkan Özyiğit, “Size aileniz ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Doğum gününüzü kutluyorum. Ceylin’in talebi ile bizim bu zor günlerde hep birlikte böyle bir anı yaratmamız çok güzel bir şey.
Çalışanlarımız ve emek veren arkadaşlarımız hassasiyet göstermişler onlara da çok teşekkür ediyorum. Bu zor günlerden birlikte çıkmak umuduyla her şey çok güzel olsun.” dedi. Murat Doğaner ise “Belediyemizin gösterdiği bu incelikten dolayı Başkanımız Abdullah Özyiğit’e ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Benim için unutulmayacak bir anı oldu.” İfadelerini kullandı.
reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?