Son Dakika! Ümit Özdağ bakanlık önünde! Kavga çıktı

Son Dakika! Ümit Özdağ bakanlık önünde! Kavga çıktı

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi hakkında ‘Soros çocuğu’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!” demişti.  Ümit Özdağ bakanlık önünde.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisi hakkında ‘Soros çocuğu’ diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!” demişti. Özdağ bakanlık önünde polislerin arkasına saklanma çık dışarı diye bağırdı ve arbede başladı. Ümit Özdağ’ın yürüyüşüne polis müdahalesi: “Süleyman ben geliyorum, bekle; beni burada durdurma, buradaki çocukların, polislerin arkasına sığınma.”

Bakanlık önüne gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ koruma ve güvenlik güçleri tarafından engellendi. Bakanlık önünde kısa süreli arbede çıktı Güvelik güçleriyle konuşan Ümit Özdağ “Ben TBMM üyesiyim bir partinin de milletvekiliyim bakanlıkta buradan 100 metre ilerdeki İçişleri Bakanlığı’nın önüne gidemeyecek miyim?” dedi.

Ümit Özdağ’dan Soylu’ya: Bu iş, ikimizden biri ölene kadar devam edecek! Ya özür dilersin, ya da bu kavga sonuna kadar devam eder!

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?