Taşucu Spor Başkanı Vakkas Tulgar’dan Yeni Yıl ve 3 Ocak Mesajı

Taşucu Spor Başkanı Vakkas Tulgar’dan Yeni Yıl ve 3 Ocak Mesajı

TAŞUCU SPOR BAŞKANI VAKKAS TULGAR Yeni yıl ve 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. yıldönümünü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

 Başkan VAKKAS TULGAR, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Dünya Savaşı sonrasında, sömürgeci güçlerin işgaline uğramış kentimiz; Türk Milletinin hiçbir zaman esarete boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya göstererek bağımsızlık meşalesini 3 Ocak 1922 tarihinde bir daha sönmemek üzere yakmıştır. Kurtuluş Savaşı’nda her türlü imkansızlıklar içerisinde Milletimiz gücünü bütün dünyaya göstermiştir. Kurtuluş mücadelesinde bağımsızlık destanı yazan Mersinliler, varoluş mücadelesinde milletin azmi ve inancı karşısında hiçbir gücün davranmayacağını herkese ilan etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinde destan yazarak Türk Milletinin gücünü bütün dünyaya gösteren kahramanları saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyor, tüm Mersinli hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 

2021 yılında Taşucu Spor ailesine büyük emekleri olan A takım hocamız Sabri Derer ve 25 oyuncumuza, Altyapı hocamız Mert Işık ve Altyapı oyuncularımıza ve Altyapı sorumlumuz Seyfettin Genç’e ve TAŞUCU SPOR AİLESİNE şükranlarımı sunuyorum. Yeni yılın giden yılı aratmaması temennisi ile, Yeni yılın hepimize sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Taraftarların stadyumları doldurduğu, futbol coşkusunun zirveye çıktığı bir yıl olmasını diliyorum. 2022 yılının dünyaya ve tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini tüm kalbimle diliyorum. Yeni yıl hepimize kutlu olsun.”

 

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?