TATİL ONLARIN DA HAKKI!..

TATİL ONLARIN DA HAKKI!..

 

Ulu Resort Hotel 100’e yakın dezavantajlı çocuğu ağırladı.

Mersin’in her şey dahil konseptli ilk oteli olan Ulu Resort Hotel sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Otel yönetimi Gülnar ve Aydıncık’taki dezavantajlı çocukları bir günlüğüne misafir ederek onlara unutamayacakları anlar yaşattı.

 

Gülnar ve Aydıncık çevresinden yaklaşık 100 çocuğun aileleriyle birlikte doyasıya eğlendiği etkinliğe Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim, Aydıncık İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yazgan Aygün ile Gülnar Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Asım Yürük katıldı.

Etkinlikte dezavantajlı çocuklar için otelin Aquaparkıhizmet verirken, çocuklara karne hediyeleri de verildi. Etkinlikte doyasıya eğlenen çocuklar daha sonra aileleriyle birlikte otelin eşsiz lezzetlerinden tattılar. Bir gün boyunca gönüllerince eğlenen çocuklar tatillerine de muhteşem bir başlangıç yapmış oldu.

Etkinlikle ilgili konuşan Ulu Resort Hotel Genel Müdürü Suat Doğu çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu dile getirerek, “Bizim onların mutluluğu ile ilgili özel sorumluluğumuz var. Gülnar ve Aydıncık’ta yaşayan dezavantajlı aileler ve onların çocukları için keyifli ve eğlenceli bir ortam hazırlamak istedik. Sağ olsunlar yerel ve mülki idarecilerimiz de otelimize teşrif ederek, çocuklarımızın heyecanını ve sevincini birlikte yaşadı. Bir günlüğüne de olsa onlara dokunmak, onların mutlu vakit geçirmelerini sağlamak bizim için en büyük zenginlik. Çocuklarımıza mutlu bir tatil ve başarılı bir gelecek diliyorum.” Şeklinde konuştu.

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?