TFF Başkanı’ndan VAR yorumu: Çocuk oyuncağı değil

TFF Başkanı’ndan VAR yorumu: Çocuk oyuncağı değil

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sivasspor-Galatasaray ve Gaziantep-Beşiktaş maçlarının VAR kayıtlarının açıklanmasından sonra, “Tüm maçların VAR konuşmaları yayınlanmalı” tartışmalarına, “Çocuk oyuncağı değil bu. Bir daha açıklanmayacak” sözleriyle nokta koydu.

Sivasspor-Galatasaray ve Gaziantep-Beşiktaş maçlarında verilen VAR kararları ülke gündemine oturdu. Maçın hakemleri ve pozisyonlar tartışılırken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) VAR kayıtlarını yayımlayarak “Önemli bir hakem hatası” açıklamasında bulundu.

Bundan sonraki süreçte tartışmalı tüm maçların VAR kayıtlarının açıklanması izleyiciler tarafından talep edilirken TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, tartışmalara nokta koydu.

Hürriyet’ten Mehmet Arslan’a konuşan Büyükeşi, VAR kayıtlarının bir defaya mahsus açıklandığını ifade etti.

Büyükekşi, şunları söyledi: “Bu iki maçta siyah ile beyaz kadar açık hata vardı. 100 kişinin izleyip 100’ünün de üzerinde mutabık kaldığı hatalardı bunlar. İnsanların kafasında başka soru işaretleri oluştu. Bu soru işaretlerini de yayınlayarak gidermiş olduk. Hiçbir şey yok işte, gayet samimi konuşmalar, bir karar vermeye çalışıyorlar. Her şey doğal. Ama hata var o ayrı.”

reklam
Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?